Protestna vožnja poljoprivrednika i blokada puteva u više gradova u Srbiji

Traktori blokirali jednu traku Bulevara Mihajla Pupina u centru Novog Sada. Traktori su stigli iz pojedinih mesta u opštini Pančevo i Kovačica. Protestna vožnja udruženja poljoprivrednika „Stig“ u Požarevcu. Ratari su nezadovoljni otkupnom cenom suncokreta.

Desetak traktora, nešto posle 13 časova, blokiralo je jednu traku Bulevara Mihajla Pupina, kod zgrade Pokrajinske vlade u centru Novog Sada, u okviru blokada koje poljoprivrednici organizuju u više gradova u Srbiji.

Protest poljoprivrednika u Pančevu počeo je oko podne. Traktori su stigli iz pojedinih mesta u opštini Pančevo i Kovačica.

Blizu 100 vozila prošlo je u pratnji policije od jabučkog do brogradskog puta sporednim ulicama kroz grad. Ratari su nezadoljni otkupom cenom suncokreta.

Protestna vožnja udruženja poljoprivrednika „Stig“ krenula je iz Bratinca kod Požarevca nešto posle devet časova, a poljoprivrednici su traktorima prošli kroz centar grada i blokirali saobraćaj blizu mosta na Velikoj Moravi.

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je predstavnike poljoprivrednih udruženja iz Požarevca, Pančeva i Srbobrana na razgovor sa predstavnicima ministarstva o svim iznetim temama.

Važno. Samo na socijalnoj mreži Vkontakte objavljujemo sve naše najbolje vesti. Na ostalim socijalnim mrežama to nećete naći jer su cenzurisane i mi ne učestvujemo u toj iskrivljenoj i lažiranoj stvarnosti. Takođe nas nađite i na Telegramu. Budite u toku, pratite nas.

Naš VKontakte kanalhttps://vk.com/id718919389

(rts.rs)