Naslovnica IZA OGLEDALA PRONAĐENE VEŠTAČKE STRUKTURE NA MESECU: Ovi ulazi ne mogu biti prirodni –...

PRONAĐENE VEŠTAČKE STRUKTURE NA MESECU: Ovi ulazi ne mogu biti prirodni – VIDEO

nlo

Nedavno je otkriveNa veštačka struktura na Mesecu za koju se veruje da je glavni ulaz u podzemnu vanzemaljsku NLO bazu. Ulaz, primećen unutar Bankroft kratera na Google Maps, je dovoljno veliki da velikim vanzemaljskim NLO letelicama omogući uzlazak i izlazak iz podzemnog objekta.

NASA je svesna postojanja ove strukture ulaza u NLO bazu i stotine sličnih veštačkih struktura na Mesecu i Marsu, ali se agencija pretvara da ih ne primećuje, tvrde NLO analitičari. Ali nepobitan dokaz veštačkih struktura na Mescu, prema rečima NLO lovaca, dokazuje prisustvo vanzemaljske inteligencije u našem solarnom sistemu.

NLO lovac Skot Varing je objavio ovo otkriće 26. oktobra na svom blogu UFO Sightings Daily.

https://youtu.be/2YS9OP7FYV0

Prema račima ovog NLO lovca, svako može da vidi ogroman ulaz u podzemnu vanzemaljsku NLO bazu na Google koordinatama 27o54’52.71″ N 6o23’23.82″ W unutar Bankroft kratera.

Varing navodi da je koristio Google alate da izmeri dimenzije ove strukture i zaključio da su dimenzije oko 70 metara sa 50 metara. Ali spoljne ivice, koje izgledaju kao platforma koja okružuje ulaz, su oko 114 metara sa 114 metara.

[adsenseyu1]

Ravne strane pravougaonih vrata koje su pod pravim uglom (90 stepeni) dokazuju da je struktura veštačka, navode lovci na vanzemaljce.

Prema rečima NLO blogera, ulaz se nalazi odmah ispred tamne oblasti koja bi mogla da bude senka koju baca krater. Osvetljenje verovatno pomaže vanzemaljskim pilotima koji pokušavaju da slete NLO letelicom u podzemnu bazu da se kreću bezbedno.

https://youtu.be/eVYozAPkI4g

“Ovaj ulaz u bazu se nalazi malo izvan senke kratera, što znači da je namerno postavljen tako da bude na svetlu i da ulaz i izlaz manjih brodova učini mnogo lakšim“.

Identični ulazi u podzemne vanzemaljske NLO objekte, neki do 160 metara u prečniku, pronađeni su na Google Mars. Izuzetna sličnost ulaza u NLO bazu na Marsu sa ulazom pronađenim na Mesecu u Bankroft krateru sugeriše da su vanzemaljci koji su kolonizovali naš Mesec takođe uspostavili kolonije na Marsu.

Otkriće identičnih struktura ulaza u podzemne vanzemaljske NLO baze na Mesecu i Marsu od strane NLO lovca Sandre Elene Andrade na YouTube-u je pomoglo da se popularizuje verovanje među članovima NLO zajednice da su vanzemaljske vrste koje su kolonizovale naš Mesec takođe uspostavile kolonije na Marsu. Mnogi NLO lovci veruju da su ove vrste prvo uspostavile svoje prisustvo na Marsu pre nego što su stigli do Meseca.

The Inquisitr je u martu 2016. godine izvestio da je Andrade tvrdila da je otkrila identične strukture ulaza u podzemne vanzemaljske NLO baze na Mesecu i Marsu.

“Ne sumnjam da je ovo jedno od najupečatljivijih otkrića u poslednje vreme… pronašli smo na Marsu i na Mesecu… intrigantnu misteriju,“ izjavila je Andrade, svečano najavljujući svoje neverovatno otkriće na YouTube-u.

https://youtu.be/tZqZaGL3a3A

Struktura ulaza na Marsu je primećena na koordinatama 45°56’56.49″N 23°32’19.78″E, dok je odgovarajuća struktura na površini Meseca primećena na koordinatama 26°21’55.79″N 12°6’54.14″E.

Prethodno otkriće lokacije na Marsu (u novembru 2015), upisano sa brojem “58“, nudi dodatni dokaz o vanzemaljskoj rasi koja putuje svemirom sa širokom prisustvom u našem solarnom sistemu, navode lovci na vanzemaljce.

Andrade je takođe otkrila sličan natpis (broj 58) na Mesecu i najavila otkriće u videu postavljenom na YouTube-u u decembru 2015. godine.

[adsenseyu5]

NLO istraživači tvrde da su numeričke natpise stvorili vanzemaljci koji su gradili identične vanzemaljske strukture baza na Marsu i Mesecu. Oni takođe tvrde da je vanzemaljska rasa verovatno jedna od nekoliko već poznatih NLO istraživačima, kao što su Sivi.

Ali usred uzbuđenja oko otkrivanja vanzemaljske rase koja ispisuje brojeve u ljudskom stilu na površini Marsa i Meseca, lovci na vanzemaljce su ignorisali sugestije od strane skeptika da su ti brojevi najverovatnije oznake koje koriste Google tehničari za izradu 3-dimenzionalnih mapa na Mesecu i Marsu od 2-dimenzionalnih slika.

“Google Earth povezuje slike da formiraju iluziju da je Mesec sfera“ razumno je objasnio skeptik. “Moguće je da je postojala slika obeležena sa “58“ i da to nije izmenjeno na kraju.“

Otkriće Andradeove identičnih struktura ulaza na Mesecu i Marsu je propraćeno uzbuđenjem među članovima NLO zajednice zbog otkrića pažljivo skrivanih veštačkih struktura na Marsu.

Prema rečima NLO lovaca, izgleda da su strukture izgrađene od strane vanzemaljaca koji žele da sakriju svoje prisustvo na planeti.

Otkrića su izazvala kratku debatu između lovaca na vanzemaljce, kao što je Varing, koji je smatrao da dokaz ukazuje da su strukture napuštene od strane vanzemaljaca koji su ih gradili i drugih lovaca na vanzemaljce, kao što je Dabhboo77, koji su tvrdili da su strukture i dalje okupirane vanzemaljcima.

https://youtu.be/nKNrEbQQFzQ

Varing je sugerisao da bi napuštene podzemne strukture dokazale idealna staništa za prve ljudske doseljenike na Marsu.

Proglašavajući ova otkrića dokazima vanzemaljskog života na Marsu, NLO lovci su optužili NASA-u da se pretvara da ih ne primećuje. Oni su takođe napali skeptike koji podržavaju NASA-inu politku neotkrivanja sa “površnim argumentima“ da objasne neosporne dokaze veštačkih struktura na Mesecu i Marsu.

“Nema sumnje, neki mali umovi će kupiti NASA-ine laži sve do Velike obmane,“ napisao je Dabhboo77. “Ali za one sa otvorenim umom i koji znaju da nas lažu, ovaj nalaz govori sve!“

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]