Naslovnica IZA OGLEDALA Procureo imejl koji povezuje Klintonovu sa okultnom grupom

Procureo imejl koji povezuje Klintonovu sa okultnom grupom

[adsenseyu3]

Iako mnogi tvrde da je Boemski šumarak isključivo muška grupa, postoje izuzeci. Takođe, ako njima odgovara da Hilari bude predsednica, nema razloga da je ne prime u grupu čak i ako moraju malo da promene pravila

19th International AIDS Conference Convenes In Washington

[adsenseyu2]

Najnoviji imejl koji je procureo na Vikiliksu razotkrio je Hilari Klinton kao pristalicu okultizma.

Hilari Klinton je toliko duboko uvučena u Novi svetski poredak da se čak i klanja Moloku, okultnom bogu kojem se prinose ljudske žrtve na godišnjem sastanku Boemskog šumarka.

U imejlu koji je jedan vladin zvaničnik poslao Hilari Klinton 29. avgusta 2008. godine, a koji se nedavno pojavio na Vikiliksu, može se pročitati sledeća poruka: „Prsti su mi prekršteni, zečije stopalo je na tavanu i uskoro ću žrtvovati kokošku za Moloka“.

U arhivi Vikiliksa ima više od 30.000 imejlova Hilari Klinton, ali ovaj imejl definitivno dokazuje da je Hilari Klinton okultista. Niko ne pominje Moloka u normalnom razgovoru. Mnogi čak ne znaju ni šta je to.

[adsenseyu4]

Međutim, postoje izveštaji da grupa Boemski šumarak prinosi ljudske žrtve Moloku još od početka 19. veka.

S obzirom na to da postoji povezanost između Boemskog šumarka i biranja predsednika SAD, vrlo je moguće da je Hilari prodala dušu đavolu.

Iako mnogi tvrde da je Boemski šumarak isključivo muška grupa, postoje izuzeci. Takođe, ako njima odgovara da Hilari bude predsednica, nema razloga da je ne prime u grupu čak i ako moraju malo da promene pravila.

Kada se to dogodi, možemo očekivati nagli porast negativnih komentara prema političkim rivalima Klintonove. Elita će progovoriti, a mejnstrim mediji će biti samo sredstvo kojim će se prenositi njen glas.

Webtribune.rs

[adsenseyu1]