Naslovnica U FOKUSU Predsednik Državne dume: Zahtevaćemo uništenje kijevskog terorističkog režima

Predsednik Državne dume: Zahtevaćemo uništenje kijevskog terorističkog režima

Političari zapadnih zemalja koji šalju oružje režimu Zelenskog moraju da shvate da su postali ne samo sponzori, već i direktni saučesnici terorističkih aktivnosti, rekao je predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin komentarišući napad dronovima na Kremlj.

Kijevski nacistički režim ugrožava bezbednost Rusije, Evrope i celog sveta zbog čega mora da bude priznat kao teroristička organizacija, poručio je ruski zvaničnik.

„Zelenski, kada je davao naređenje da se izvedu teroristički napadi, stao je u isti red sa drugim međunarodnim teroristima“, siguran je Volodin. Prema njegovim rečima, kijevski režim danas nije ništa manje opasan od Al Kaide, Al Nusra fronta i ISIS-a.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Ukrajinske zločinačke metode su očigledne čitavoj svetskoj zajednici, smatra Volodin i podseća na ucene nuklearnim oružjem, ubistva političkih i javnih ličnosti, sabotaže i dizanje u vazduh civilnih objekata. „A sada – pokušaj ubistva predsednika naše zemlje“, dodao je.

„Zahtevaćemo upotrebu oružja sposobnog da zaustavi i uništi kijevski teroristički režim“, naglasio je predsednik Državne dume i dodao da ne može biti pregovora sa režimom aktuelnog ukrajinskog predsednika.


(RT)

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu1]

[adsenseyu4]