Naslovnica IZA OGLEDALA Prava istina o Dalaj Lami: Svetac ili nešto drugo

Prava istina o Dalaj Lami: Svetac ili nešto drugo

[adsenseyu3]

gf4387kuf57ig

[adsenseyu2]

Da li je Dalaj Lama pion Iluminata i antihrist budističkog i hrišćanskog proročanstva, piše „henrymakow.com“

Neki kažu da Dalaj Lama ima puno sličnosti sa demonskim kraljem iz budističkog proročanstva.

Nakon što je kineska komunistička partija preuzela Kinu, Dalaj Lama je odmah predao suverenitet Tibeta u ruke Kine. On je posle toga 11 meseci odlazio u Peking i provodio vreme sa vrhovnim liderima u Pekingu.

Jedno je sigurno, Peking nije dirao Tibet dok god je Dalaj Lama živeo tamo. Međutim, čim je on napusti Tibet, Peking je uništio ovu državu i 99,9% njenih hramova.

[adsenseyu4]

Dalaj Lama je rekao: „Tek kada sam otišao u Kinu 1954.-1955. godine, počeo sam da proučavam marksističku ideologiju i da učim o istoriji kineske revolucije. Kada sam shvatio marksizam, moj stav se u potpunosti promenio. Marksizam me je toliko privukao da sam želeo da postanem član komunističke partije. Išao sam u Kinu da se sastanem sa predsednikom Mao Cedongom. Imali smo nekoliko dobrih sastanaka. Predsednik Mao je govorio o brojnim stvarima i davao mi uputstva. Došao sam do čvrstog zaključka da tibetanski narod takođe može da funkcioniše kao celina u kojoj se nalazi kineski narod“.

Da li stvarno treba da poverujemo da Dalaj Lama nije znao ništa o marksizmu. Mao je bio Lamin potrčko. Tibetanci su podržavali Boljševike od prvog trenutka kada su se pojavili u Rusiji. Mao se nije usudio išta da uradi na Tibetu dok Dalaj Lama nije otišao. Njihova dela govore za sebe.

Da li je CIA podržavala Dalaj Lamu? Jeste, podržavao ga je i Peking i sve je to bila šarada pošto se iz Tibeta upravljalo i Pekingom i SAD. Prava istina je da je Dalaj Lama bio uplašen da će ga patriotski pobunjenici ubiti i da je zato pobegao u Indiju. Tibetanci su davno shvatili da je on nije na njihovoj strani.

Webtribune.rs

 [adsenseyu1][adsenseyu5][adsenseyu5]