Poznata vidovnjakinja predviđa šokantne događaje: Kina će biti novi svetski lider, EU će se podeliti a Rusija i SAD …

Međunarodna ekonomska kriza, kao i nepovoljna situacija na finansijskim tržištima, primoraće SAD i Rusku Federaciju da korenito promene svoje odnose.

Ovo je zaključak do kojeg je došla poznata libanska vidovnjakinja Leila Abdel Latif, nakon analize situacije na svetskoj sceni.

Vidovnjakinja sa ekstrasenzornim sposobnostima govorila je o budućnosti dve zemlje, a takođe je objasnila koji događaji će Moskvi i Vašingtonu omogućiti da preispitaju svoj stav prema spoljnopolitičkim pitanjima.

Leila Latif, predviđajući događaje za narednu godinu, napomenula je da će se u bliskoj budućnosti događati neki preokreti na međunarodnoj areni, zbog kojih će države promeniti svoj geopolitički položaj.

Tako će ekonomska kriza koja je nastala u svetu dovesti do dramatičnih promena u odnosima između Sjedinjenih Država i Rusije. Zemlje će se približiti da reše finansijske probleme, kao i da eliminišu sve razlike.

Prema vidovnjakinji, Kina će postati novi lider u međunarodnoj areni. U bliskoj budućnosti Peking će dobiti sve što je potrebno da postane najveća svetska velesila, koju Sjedinjene Države jednostavno ne mogu zaustaviti.

Vidovnjakinja je takođe predvidela da će se Evropska unija podeliti na nekoliko zasebnih delova. Takvi događaji će se dogoditi zbog terorističkog napada migranata koji koriste hemijsko oružje.

„Većina će otići u Francusku – događaji koji su se tamo dogodili potresaće čitav svet i pokrenuti globalnu ekonomsku krizu. Rusija i Amerika moći će da prevaziđu trenutnu krizu udruživanjem svojih napora “, rekla je Latif.

Vidovnjakinja je takođe primetila da će infekcija koronavirusom biti poražena krajem 2021. godine i konačno nestati do 2022. godine zahvaljujući naporima naučnika zaraznih bolesti i razvoju novog leka.

Webtribune.rs