Naslovnica IZA OGLEDALA Postojanje boga konačno dokazano: Naučnici pronašli šifrovanu poruku boga unutar DNK

Postojanje boga konačno dokazano: Naučnici pronašli šifrovanu poruku boga unutar DNK

hjeddssd

Istraživači sa Harvard univerziteta su juče objavili da su pronašli poruku od Boga zapisanu unutar ljudskog genoma.

U malo istraživanoj oblasti nekodirajuće DNK, tim vrhunskih genetičara je otkrio odlomak od 22 reči na drevnom aramejskom jeziku u kojem Bog potvrđuje svoje postojanje i svoju ulogu u stvaranju života na Zemlji.

Ovo neverovatno otkriće predstavlja neporeciv dokaz postojanja Boga i njegove uloge u stvaranju procesa evolucije putem prirodnog odabira.

Poruka je otkrivena kada su istraživači primetili čudne matematičke šablone u određenoj oblasti genoma.

POGLEDAJTE VIDEO:

https://youtu.be/10CYjaP1ZRk

„Bilo nam je jasno da šabloni nisu prirodni“, objašnjava Čarls Votson, vodeći naučnik projekta, „ali nismo mogli da pronađemo nikakvo ubedljivo objašnjenje za njih. Iz hira smo počeli da ukrštamo šablone sa jezičkim bazama podataka i bili smo šokirani kada smo shvatili da šabloni odgovaraju drevnom aramejskom jeziku“, rekao je on.

Zapanjen otkrićem, tim je kontaktirao jezičke stručnjake upoznate sa aramejskom jezikom – jezikom kojim se služio Isus Hrist.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF2F0F“]Kada je poruka dekodirana, u njoj je pisalo: „Pozdrav moja deco. Ja sam Jehova, jedini pravi Gospod. Pronašli ste tajnu postanja. Sada je podelite sa celim svetom“. Inače, Jehova je biblijsko ime za jevrejsko-hrišćanskog Boga.[/stextbox]

Webtribune.rs


 POTRAŽITE NAS I NA OVOJ MREŽI:
Webtribune vesti, by webtribune