Naslovnica U FOKUSU Pokret Naši objavio: Manojlović zastupa interese stranog uticaja u Srbiji? – UPLATE...

Pokret Naši objavio: Manojlović zastupa interese stranog uticaja u Srbiji? – UPLATE I DOKAZI

Konzervativni pokret Naši naveo je da je Fondacija braće Rokfeler uplatila 60.000 dolara Savi Manojloviću i njegovom pokretu „KRENI – PROMENI“, prenosi KPN.rs.

Konzervativni pokret Naši navodi da je time već potvrđeno da se radi o agentu koji zastupa interese stranog uticaja u Srbiji.

Kako dalje navode, nakon prošlogodišnje donacije od 25 000 dolara Savo Manojlović je dobio novu veću donaciju kao nagradu za njegove aktivnosti protiv Republike Srbije i izazivanje haosa u više navrata, a sve pravdajući se borbom za prava građana, prenosi KPN.

Konzervativni pokret Naši navodi da je sasvim jasno da Savo Manojlović ne zastupa interese srpskog naroda i Srbije već, kako kažu, interese SAD i CIA od kojih dobija novac za svoje subverzivne aktivnosti koje nemaju nikakve veze sa političkom borbom, već se radi o oprobanom sistemu CIA za izazivanje haosa i stvaranju turbulencija i nasilnih promena u društvu.

Takođe, u saopštenju pozivaju nadležne institucije da u potpunosti ispitaju rad i finansiranje Save Manojlovića, kao i zbog čega dobija novac od fonda koji je umešan u mnoge obojene revolucije po čitavom svetu, dok se, kako navode, u javnosti kriju iza promocije borbe za demokratiju, ljudska i građanska prava.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti naše najbolje vesti kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja

Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

(kpn.rs, b92)