Ovo su znaci da će se vaši snovi ostvariti: 7 znakova da zakon privlačnosti radi za vas

Čak i ako ste upoznati sa zakonom privlačnosti, primetićete da je ponekad potrebno malo više vremena da se ostvare vaši snovi.

Dok čekate da stigne vaša nova stvarnost, bilo bi dobro da obratite pažnju na znakove koje vam univerzum daje, ukazujući da su vaši snovi na putu.

Ohrabrenje može da vam pomogne da posmatrate stvari pozitivnije, što je ključno u celoj priči.

Pred vama je 7 znakova koji ukazuju na to da ste na pravom putu po pitanju zakona privlačnosti. Potražite ove znakove, jer ćete, kada ih ugledate, znati da se krećete u pravom smeru.

1) Često se ježite (a niste bolesni)

Da li ste primetili da se naježite svaki put kada slušate pesmu sa kojom osećate jaku povezanost? Jake pozitivne emocije mogu da vas nateraju da se naježite. One su čvrst dokaz da ste povezani sa višom svešću i da projektujete pravu vibracionu energiju u cilju ostvarenja vaših snova.

2) Nemate problema sa čekanjem na semaforu i nikada se ne zaglavite zbog sporih vozača

Ovo je dobar dokaz da vas „nosi talas“. Sarađujte sa univerzumom i on će sarađivati sa vama.

3) Viđate iste šablone brojeva

Da li često viđate iste šablone brojeva? Ljudi obično viđaju brojeve poput 000, 1111, 2222, 333 i 444. Simbolično, svaki od ovih šablona brojeva predstavlja visoku vibracionu energiju. Potražite ih na automobilskim tablicama, u telefonskim brojevima i na digitalnim satovima.

4) Vaše omiljene pesme se vrte na radiju

Projektujete visoke vibracione emocije, zbog čega vam univerzum donosi pesme koje oslikavaju vaše emotivno stanje. Pojačajte muziku i uživajte!

5) Viđate spiritualne ili pozitivne formacije oblaka

Oblaci u vidu srca, smajlija i anđela ukazuju da ste na pravom putu. Možda ćete se naći u prirodi i ugledati nešto u stvarnosti što jako podseća na nešto što ste sanjali. To su dobri znakovi, tj. matriks radi za vas.

6) Jača intuicija

Vaša intuicija je pojačana, što znači da ste povezani sa univerzumom. Osetljiviji ste na energiju i možete da osetite energiju svega što dodirnete. Primer ove povezanosti jeste kada razmišljate o nekome, a onda vidite tu osobu ili vas ona pozove. Postoji mogućnost i da razvijate psihičke sposobnosti.

7) Dobijate komplimente, zagrljaje i pozitivnu pažnju od drugih

Projektujete ljubav i zato vam se ljubav uzvraća. Stvari idu upravo onako kako planirate i primate više komplimenata nego inače.

Kada vidite ili osetite gorepomenute znakove, zastanite na trenutak i odajte zahvalnost univerzumu za to što vas je doveo bliže vašim snovima. Vaša zahvalnost će pojačati magnetizam zakona privlačnosti. Što više cenite ove znakove, više će ih biti i zakon privlačnosti će bolje delovati.

Mi smo vam naveli samo sedam znakova, ali ne zaboravite da ih ima mnogo više.

Webtribune.rs