Naslovnica IZA OGLEDALA Ono što su videli, i što je počelo će vas zalediti: Evo...

Ono što su videli, i što je počelo će vas zalediti: Evo šta su prorekli Tarabići, Baba Vanga i Nostradamus

prorok nostradamus

„Videli“ su i veliki zemljotres dogodine na crnogorskom primorju, ali i Srbiju kao novu Nojevu barku…

Mnogi svetski poznati proroci složili su se da će ova godina biti godina u kojoj je počeo Treći svetski rat. Evo šta su o tome, o ratu islamista, kolonama izbeglica koje nadiru u Evropu, govorili Baba Vanga, Nostradamus i Tarabići.

Baba Vanga: Muslimani će vladati Evropom

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga, predvidela je da će  2010. godine početi Treći svetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gde će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svetom.

[adsenseyu1]

Baba Vanga je predvidela da će 2020. Evropa biti gotovo prazna, bezljudna i najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani. Vanga je navela da će muslimani preživele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista. Slepa proročica je predvidela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad.

SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje. Vanga je u i 2014. „videla“ tri događaja: Prvi je velika poplava s proleća.  Drugo „viđenje“ odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život posle maja povesti visok čovek koji dolazi iz inostranstva. I na kraju, kao treće, Baba Vanga je videla dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce.

vngfh893749723

Nostradamus: ISIL treći antihrist

Prema neki tumačenjima Nostradamusa, raspad Evropske unije započeće ove, 2015. godine. Formiraće se grupe od po tri države koje će stvarati svoje celine unutar Unije, što će voditi slabljenju i cepanju EU. Nostradamus je predvideo i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi da usledi veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje, biće rođen Muhamedov sledbenik, ući će u Evropu noseći plavi turban, biće teror čovečanstvu, nikad većeg horora”.

[adsenseyu4]

Da li je “Muhamedov sledbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu bakr al Bagdadi, vođa IS?   Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim pročanstvima nagovestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugerišu njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gde će biti zaustavljana od dva velika vladara.

Nostradamus predviđa dolazak trećeg antihrista, posle dvojice Napoleona Bonaparte i Adolfa Hitlera. On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svetskoj sceni označila početak kraja sveta kakav danas poznajemo. Da li je treći antihrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati niko.

hbvfsewhcvd45

Ali istovremeno dešavaće se nešto mnogo opasnije, jer će čovek morati da se bori sa prirodnim silama. Prema Nostradamusu doći će do pomeranja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim delovima planete. Sadašnji Severeni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrevanja, već zbog premeštanja polarnih ledenih kapa!

U predelu koji pokrivaju Sjedinjene Američke Države, na sadašnjem 50 stepenu geografske širine formiraće se novi Severni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

[adsenseyu5]

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kosmosa.
Njega ovaj vidovnjak zove „Mesečev brat“, a asteroid bi mogao da donese jako zahlađenje i novo ledeno doba. „Nebo će goreti na četrdeset pet stepeni“, govorio je Nostradamus. Najpoznatije svetsko ime proricanja i vidovnjaštva, Nostradamus  prorekao je da smo već zagazili u 13-godišnji ciklus u kojem se odlučuje o sudbini planete i čovečanstva. Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završiće 2025.

Prvi razorni zemljotres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine usledio i potres na crnogorskom primorju. Zemljotresi bi nastavili da tresu oblast evropskog dela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španiju.

tarabici

Tarabići: Srbija Nojeva barka

“Kad miris izađe iz poljskog cvijeća, kad milost izađe iz čovjeka, kada rijeke izgube svoje zdravlje, nastupiće najveći opšti rat. Kad zbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlijećele u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi.  Narod će izglupiti, rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je djed i pradjed… Među Srbima, otkako je vijeka i svijeta, goreg roda biti neće”, govorio je srpski prorok Mitar Tarabićiz sela Kremna.

Otkako je 1899. godine umro Mitar Tarabić, njegov stric Miloš, prorok kao i svi Tarabići, nikome se nije javljao sve do skora, a onda je poručio da je blizu Treći svetski rat.

“A šta će sve biti nemojte me ni pitati, ne umijem vam reći,  jer je tako strašno. Trajaće godinama, godinama će trajati  i dugo  će trajati. Stradaće nevini više nego krivi. Kad se rat završi sve će biti  razrušeno. Gađaće se najsvetija mesta na svetu, mnogi gradovi će  biti sprženi i sravnjeni sa zemljom”, rekao je Miloš.

Video je i kolone izbeglica koje idu preko Balkana: “Neće putovati vazduhom, ljudi će ići brodovima. Biće mnogo morskih hajduka (gusara, krijumčara) koji će uništavati sve na moru. Svaki brod će morati da strepi”, kazivao je Miloš Tarabić. Govorio je da će “kolone izbeglica iz celog sveta čekati na granicama Srbije koja će im biti kao Nojeva barka”.

(Nezavisne novine)

[adsenseyu6][adsenseyu5]