Naslovnica IZA OGLEDALA Ogroman NLO poleće sa Sunca: Dokaz putovanja kroz portale

Ogroman NLO poleće sa Sunca: Dokaz putovanja kroz portale

gjg65gfkif4

Posmatrači neba su uz pomoć alata Helioviewer uspeli da uoče čudan objekat veličine Zemljinog Meseca dok je poletao sa površine Sunca.

Lovci na NLO-e su 18. jula posmatrajući slike koje je poslala opservatorija SDO (Solar Dynamic Observatory) uočili  prisustvo vanzemaljaca u obliku velikog neidentifikovanog letećeg objekta i time rasplamsali raspravu unutar NLO zajednice. Nije prvi put da su se pojavili  fotografski dokazi o tome, ali je ovo poslednji incident u nizu u kome naša zvezda ima ulogu koju mi ne još ne razumemo.

Helioviewer omogućava korisnicima da koriste Zemlju kao referentnu jedinicu kako bi bolje razumeli odnose veličina. To je omogućilo korisniku UFOvni2012  da proceni veličinu neidentifikovane letelice. Ako bi se letelica te veličine iznenada pojavila na nebu iznad nas, nebo bi se ubrzo skroz zamračilo.

[adsenseyu4]

Naravno, ovako velika letelica mora imati velike enegrijske zahteve, što je mnoge navelo na zaključak da se upravo napunila Sunčevom plazmom i da je bila u procesu odlaska. Tu tvrdnju podržava i pravilan tok gasa koji ona ostavlja za sobom.

Ako se brinete da izvlačenje goriva iz naše zvezde može nekako da je uništi, nema potrebe za tim. Sunce svake sekunde emituje onoliko energije koliko približno izbaci 25 septiliona prosečnih automobila, što znači da je ima sasvim dovoljno. Čak i da je tačno da vanzemaljci crpe naš primarni izvor energije, mi po tom pitanju ništa ne možemo da uradimo.

Pogledajte video:

https://youtu.be/qXwkFAoJ9qA

Još jedno objašnjenje o prisustvu vanzemaljaca u blizini Sunca izneo je švajcarski naučnik Nasim Haramejin koji je poznat po svojim kontroverznim teorijama. Haramein pretpostavlja da vanzemaljci koriste Sunce kao kapiju za međuzvezdana putovanja. On veruje da vanzemaljski brodovi nekako manipulišu silama i fenomenima na i oko Sunca kako bi otvorili crvotočine koje povezuju solarni sistem sa raznim drugim mestima u našem univerzumu ili čak dalje od toga.

Švajcarski naučnik čak tvrdi da su crne tačke koje se javljaju na povšini Sunca ustvari crne rupe. U posebnim okolnostima, crne rupe mogu uvrnuti vreme i prostor tako da se formiraju crvotočine.

[adsenseyu1]

Kada se jednom otvore, ovi kosmički putevi se mesecima ne zatvaraju, što omogućava slobodan i siguran prolaz do druge destinacije ili dimenzije. Ove crne rupe nastaju i održavaju se pomoću Hokingovog zračenja, vrste elektromagnetnog zračenja koje se nalazi u blizini crne rupe i koje se naziva horizont događaja.

Haramejin smatra da su ovakve crvotočine prisutne ne samo na površini zvezda već i unutar svake planete. On veruje da će civilizacija moći da savlada putovanje svemirom uz minimalna ulaganja onda kad  postane dovoljno tehnološki napredna.

Ako su Haramejinove tvrdnje tačne, možda smo dobili odgovor na pitanje o velikom broju NLO-a koji su uočeni u blizini aktivnih vulkana. Oni možda koriste veliki pritisak, toplotu ili elektromagnetno polje unutar planeta i zvezda kao izvor energije. To takođe znači da oni poseduju veoma naprednu tehnologiju u odnosu na našu.

Površina Sunca dostiže vrtoglavih 5.500°C. Kako se ide dublje u zvezdu, pritisak i temperatura dostižu astronomske vrednosti. U blizini središta zvezde, temperatura dostiže neverovatnih 15 miliona°C, dok je pritisak 340 milijardi puta veći od Zemljinog atmosferskog pritiska.

[adsenseyu5]

Nijedan metal, legura niti metametal koji poznajemo ne mogu da podnesu temperature na površini Sunca.

Ako je NLO koji je primećen u blizini naše zvezde fizičke prirode, verovatno je zaštićen nekom vrstom elektromagnetnog ili energetskog zaštitnog polja, ali je ta pretpostavka ograničena činjenicama koje posedujemo o našoj tehnologiji i njenim fizičkim granicama.

Vanzemaljci možda koriste i manipulišu materiju i sile na način koji je nama nepojmljiv, ali nas ovo shvatanje definitivno vraća na verovanja starih civilizacija i obožavanje Sunca.

Iako je očigledno zašto su drevni narodi obožavali veliku vatrenu loptu koja daje život i obnavlja svet, njihova mitologija nam pruža neke neverovatne činjenice o vanzemaljskim bićima koja su ulazila u solarni sistem kroz Sunce.

Da li su drevni bogovi plod ljudske mašte ili su fizička bića sa toliko naprednom tehnologijom da se ona ne može razlikovati od magije? Da li su njihove sunčeve kočije u stvari vanzemaljske letelice nalik ovoj koja je snimljena u blizini sunca? Hoće li se oni ponovo vratiti?

Webtribune.rs

[adsenseyu5]