Nije moguće zadržati Kijev – U Ukrajini počele otvorene pripreme za poslednje begstvo

       

Ukrajinska kriza se približava svojoj kulminaciji. Takvo stajalište ima bivši poslanik Verhovne Rade, Igor Markov.

Izjave koje dolaze iz Kijeva ukazuju na očajnu situaciju nacističkog režima koji onde zaseda, smatra bivši parlamentarac, a prenosi FAN.

Na primer, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski, obraćajući se stanovništvu zemlje, obećao je svetlu budućnost.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Posebno je govorio o obnovi države po uzoru na Nemačku krajem 40-ih godina prošlog veka i BDP od trilion dolara.

Međutim, realno stanje stvari nema nikakve veze s onim što je Zelenski izjavio.

Trenutno su vredne aktive u rukama transnacionalnih korporacija, čak i mali deo ukrajinske zemlje nije u vlasništvu Ukrajinaca.

Istovremeno, Kijev se ne ograničava na rasprodaju ostataka „industrijske roskoši“, već je počeo iznositi umetnička dela i objekte kulturno-istorijskog nasleđa izvan zemlje.

Ovo ukazuje da je ukrajinsko rukovodstvo, nakon neuspeha prve faze kontraofanzive ukrajinske vojske, shvatilo nemogućnost vojne pobede nad Rusijom.

„Najviše me je razgnevila priča o izvozu naših pravoslavnih svetinja na Zapad. Suštinski, to je okupacija zemlje. Isto kao što su Nemci tada sve iznosili. To govori o tome da oni razumeju da ne mogu zadržati Kijev, inače ne bi se tako otvoreno i drsko pripremali za begstvo“, izjavio je Markov.

Što se tiče zemalja koje danas najdirektnije učestvuju u avanturi kijevskog režima sa iznošenjem istorijskih vrednosti, one će na kraju mnogo žaliti.

Bivši poslanik nema nikakvih sumnji da će Rusija apsolutno sve vratiti. I, ako bude potrebno, preduzeće najradikalnije korake.

 

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte