Nedeljni horoskop od 25. novembra do 2. decembra

webtribune horoskop jesen

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, izbegavajte rasprave sa saradnicima, ako ste martovski predstavnik znaka. Merkur, simbol biznisa u retrogradnom hodu, posle 1. decembra opominje da se klonite nepotrebnih troškova, ako sarađujete sa strancima. Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, bićete uspešni.

Ljubav Kvadrat između Mececa u sedmoj astrološkoj kući i Saturna, krajem perioda, upozorava na moguću krizu u odnosu sa partnerom. Pozicija Venere, vladaoca kuće ljubavi, može da donese prekid veze sa osobom koju poznajete preko posla, a ako ste slobodni, ulazak u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Podložnost povredama.

BIK (20. 4 – 21. 5)

Ljubav Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući ljubavi, pod uticajem Meseca, u prvoj polovini nedelje najavljuje romantični susret sa Jarcem. Slobodne Bikove očekuju novi susreti i poznanstva sa umetnicima i sportistima. Ako ste zauzeti, partnerova ljubomora može da bude uzrok neslaganja sa njim.

Posao Neptun, planeta mašte, početkom perioda kreće direktnim hodom, donoseći inspiraciju muzičarima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, možete da uvećate prihode preko kupoprodaje nekretnina. Oslabljen uticaj Merkura, posle 1. decembra, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Zdravlje Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, opominje da posle 1. decembra budete oprezniji prilikom dogovora o aranžmanima sa nekadašnjim partnerima. Uticaj Jupitera, simbola prosperiteta i Neptuna, planete inspiracije, koji kreće retrogradnim hodom, u prvoj polovini nedelje može da vam donese novčane dobitke.

Ljubav Osećaj krivice koji vas može obuzeti početkom perioda, verovatno je posledica vašeg ponašanja prema bračnom ili dugogodišnjem partneru koji je očekivao više pažnje i razumevanja. Venera u astrološkom polju ljubavi može da vam donese susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili sportom.

Zdravlje Izbegavajte „brzu“ hranu.

RAK (21. 6 – 22. 7)

Posao Na predstavnike vašeg znaka najviše utiču Mesečeve faze, a u vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, klonite se rasprava na poslu. Merkur u prividnom hodu unazad, posle 1. decembra opominje vas da čuvate dokumentaciju, ključeve, mobilne telefone, kartice. Novac vam pristiže krajem nedelje, preko poslova sa strancima.

Ljubav Aspekti Neptuna, planete zanosa koja 25. novembra kreće direktnim hodom, donose vam susret sa osobom koja će vas impresionirati već na prvi pogled. Zbog oslabljene pozicije Venere, planete ljubavi, kojoj se približava vaš vladalac Mesec, krajem perioda možete da se razočarate u voljenu osobu.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Posao Jedan ste od znakova, pored Ovnova i Strelčeva, koje ove nedelje prati sreća na poslovnom planu. Novac vam pritiče, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili uslužnom delatnošću. Ipak, aspekti retrogradnog Urana, simbola više sile, upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije, ukoliko planirate kupoprodaju nekretnina.

Ljubav Prepuna kuća ljubavi nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa nekim vatrenim znakom sa kojim ste se već upoznali na nekoj proslavi, u pozorišnom foajeu ili teretani. Ukoliko ste zauzeti, vašem partneru nije jasno zbog čega se protivite ideji da on ide na poslovni put bez vas.

Zdravlje Bolovi u leđima.

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

Posao Neptun, planeta nadahnuća i podsvesti, posle višemesečnog retrogradnog hoda, početkom nedelje, kreće direktno, donoseći uspeh umetnicima i sportistima. Oslabljen uticaj vašeg vladaoca Merkura, simbola logike i komunikacija, upozorava da u ovom periodu možete biti skloni pogrešnim procenama i zaključcima.

Ljubav Ne odustajete od namere da saznate što više o prošlosti vašeg partnera, a šansa za to može vam se ukazati već 25. novembra. Sredinom perioda, klonite se rasprava sa voljenom osobom. U drugoj polovini nedelje moguća su češća razdvajanja od partnera, ukoliko ste u vezi sa nekim ko često putuje, zbog posla.

Zdravlje Reumatske tegobe.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao Aspekti Merkura donose vam poslovne ponude od stranaca ili novčane dobitke preko saradnje sa njima, naročito ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, marketingom i sl. Poslednjeg dana perioda vaš vladalac Venera, planeta posla, ulazi u Škorpiju, najavljujući nove mogućnosti za uvećanje prihoda.

Ljubav Planete su vam naklonjene, pa ste omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola, zbog čega će ove nedelje mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu. Aspekti Neptuna, simbola zaljubljivanja, najavljuju mogućnost ulaska u vezu sa harizmatičnim umetnikom ili sportistom koga najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje Rekreirajte se.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

Posao Vašem vladaocu Marsu, planeti akcije, početkom nedelje počinje da se približava Neptun u direktnom hodu, donoseći vam mogućnost saradnje sa strancima ili stručnog usavršavanja u inostranstvu. Saradnja sa ženama, u drugoj polovini perioda, najavljuje uvećanje zarade, ako se bavite naučnim radom, medicinom ili farmacijom.

Ljubav Aspekti Venere, vladaoca polja partnerskih odnosa, povoljno utiču na vašu emotivnu vezu, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. Sredinom perioda moguć je strastveni susret sa osobom koja često putuje zbog posla. Slobodne Škorpije mogu da uđu u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

STRELAC (22. 11 – 21. 12)

Posao Merkur pod uticajem Neptuna, planete kreativnosti koja 25. novembra kreće direktnim hodom, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda, naročito ako se bavite medicinom, naukom ili sportom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, čuvajte kartice, telefone, ključeve, dokumenta. Moguća obnova saradnje sa partnerima iz inostranstva.

Ljubav U prvoj polovini nedelje moguć je ulazak u tajnu vezu sa Vagom ili Lavom. Pozicija Venere, planete ljubavi, krajem perioda donosi vam simpatije koleginica, ako ste muškarac. Ukoliko ste dama, vaše promenljivo raspoloženje može dodatno ugroziti odnos sa osobom koju ste tek upoznali.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

JARAC (22. 12 – 29. 1)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, možete da očekujete ponudu za umetnički projekat koji uključuje saradnju sa strancima. U periodu retrogradnog Merkura, planete komunikacija koja tranzitira preko astrološkog polja prepreka, posle 1. decembra nemojte da obnavljate saradnju sa nekadašnjim saradnicima.

Ljubav Već neko vreme želite da se suočite sa partnerom i kažete mu sve što vam je na srcu, a ove nedelje će vam se ukazati prava prilika za takav razgovor. Slobodni predstavnici vašeg znaka, u drugoj polovini perioda, mogu da uđu u vezu sa lekarom. Mladi Jarčevi dobijaju poziv za izlazak od Raka.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, izbegavajte nepotrebne troškove. Sa Venerom, planetom novca u astrološkom polju inostranstva i Saturnom, jednim od vaših vladalaca u 12. polju, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Period nije povoljan za ulaganje u nekretnine ili podizanje kredita.

Ljubav Pozicija i aspekti Venere i vašeg vladaoca Urana, u drugoj polovini nedelje, mogu da dovedu do neočekivanih situacija na ljubavnom planu. Mada ste uznemireni zbog partnerovog ponašanja u poslednje vreme, shvatićete da nema razloga za to. Slobodne Vodolije krajem nedelje mogu da upoznaju nekoga preko interneta.

Zdravlje Nesanica.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao Mars u vašem znaku podstiče vašu inspiraciju i maštu, u prvoj polovini perioda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Oslabljena pozicija Venere, planete novca i posla, krajem nedelje upozorava da ne bi trebalo da ulazite u rizične finansijske transakcije. Potražite savet od Jarca ili Vage.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, simbola zaljubljivanja, koji 25. novembra kreće direktnim hodom, nagoveštava mogućnost poznanstva sa osobom koja se bavi umetničkim zanimanjem ili sportom. Aspekti Merkura, planete komunikacije, u prvoj polovini perioda, mogu da vam donesu susret sa interesantnom osobom preko društvene mreže.

Zdravlje Pad imuniteta.

(Novosti.rs)