NASA prekinula prenos uživo da bi prikrila dokaze o NLO? – VIDEO

500-nasa

NASA se ponovo našla na meti kritika i optužbi da prikriva dokaze o postojanju NLO. Navodno, ova organizacija je prekinula živi prenos sa Međunarodne svemirske stanice kada se u kadru našao najverovatnije NLO, a „lovci na vanzemaljce“ su dva puta u toku meseca primetili misteriozni objekat na ovim snimcima.

Jedan od njih je Tobi Lund, koji redovno prati kretanja NLO. On je nedavno primetio leteći objekat iznad svemirske stanice, kada je prenos zatim prekinut na 15 sekundi. On tvrdi da se direktan prenos uvek prekida kada se neki takav objekat približi Međunarodnoj svemirskoj stanici.

NASA je navodno uklonila taj snimak iz svojih arhiva kako bi prikrila komunikaciju između astronauta i NLO.

Postoji i drugi slučaj ovog meseca, kada je sivi nepoznati objekat viđen kako prelazi preko horizonta, a zatim je NASA emitovanje prebacila na drugu kameru.

Neki navode da se na snimku pojavio mesec, međutim, korisnik “stritkap1″ sa Jutjuba kaže da u to ne veruje, jer kada je ova planeta u pitanju na snimku se vidi čisto bela mrlja. NASA je odgovorila da je to zapravo bio odsjaj od sunca.

Što se NASA više trudi da negira postojanje vanzemaljaca, to će biti veće interesovanje ljudi za iste i samim tim će se više pojavljivati ovakve teorije zavere – rekao je profesor Endrju Balog sa Odeljenja za fiziku u Londonu.

(Blic)