NASA je tokom sletanja na Mesec uočila tri NLO-a i zataškala čitavu stvar

mesec-nlo

Bivša radnica u NASA-i je navela da su tokom sletanja na Mesec uočena tri NLO-a, ali da je čitava stvar zataškana.

Dona Her tvrdi da je sedamdesetih godina prošlog veka radila u NASA-inoj fotografskoj laboratoriji u sklopu firme Philco Ford.

Ona tvrdi da je imala pristup najtajnijim podacima, kao i delovima zgrade poznate kao „Zgrada 8“, pri čemu je stupila u kontakt sa nekoliko visokih zvaničnika koji su joj preneli poverljive informacije za vreme ručka.

Ona je u snimku navela da je saznala da je NASA-inim zvaničnicima koji su želeli da govore o NLO-ima priprećeno smanjenjem penzije i da su primorani da potpišu saglasnost da neće govoriti o tome u javnosti.

Ona je takođe navela da je jedan od njenih kontakata od kojeg je dobila informaciju „nestao sa lica Zemlje“.

Ipak, najinteresantnije je to što je ona navela da su astronauti tokom sletanja na Mesec pronašli tri NLO-a.

Osoblju je priprećeno da potpišu saglasnost da neće govoriti o tome, inače će im biti oduzeta penzija“, rekla je Herova.

„Ja sam im postavljala pitanja na taj način što bi ih odvela na ručak van firme. Rekli su mi razne stvari, ali i da bi porekli sve to kada bih ja o tome progovorila. Jedan od ljudi koji mi je tada rekao da je bilo letećih tanjira na Mesecu je nestao bez traga“, rekla je ona.

Ona je dodala da joj je jedan bezbednosni čuvar rekao da je primoran da spali fotografije NLO-a koji su mu uperili pištolj u glavu, ali i da je videla kako tehničari brišu slike NLO-a sa NASA-inih fotografija.

„Nisam mogla da poverujem da i to rade“, rekla je ona.

Webtribune.rs