Naslovnica IZA OGLEDALA Najveća tajna vlade SAD svih vremena: Vanzemaljska baza za divove otkrivena u...

Najveća tajna vlade SAD svih vremena: Vanzemaljska baza za divove otkrivena u planinama Bučeđi – VIDEO

fg3785rfdhsk
Sjedinjene američke države su postavile strahovit diplomatski pritisak na rumunsku vladu kako bi ta otkrića ostala zataškana.
Tri člana prvog specijalnog tima su pokušala da dotaknu vrata i odmah umrla od prestanka rada srca.
Bilo kakav objekat (od kamena, plastike, metala ili drveta), bačen na prepreku, istog trenutka se pretvarao u prašinu.
Iako nije bilo vidljivog svetlostnog izvora, Velika galerija je bila potpuno osvetljena.
Naučnici su kasnije pokušali da zapale materijal, ali je plamen misteriozno apsorbovan u zidove.
Savetnik SAD o pitanjima nacionalne bezbednosti je dobio poziv i obavešten je da je energetsko polje u Bagdadu, Irak, odjednom aktivirano i da pulsira na visokoj frekvenci.  
Predsedništvo SAD je zahtevalo potpunu kontrolu nad tajnom bazom i čitavom operacijom. Rumunski političari, koji nisu znali ništa o operaciji, počeli su da paniče.
Međutim, najvažnije je to što bi se otkrila prava istina o dalekoj prošlosti čovečanstva i prava istorija, koja je potpuno drugačija od konvencionalne.
Zlatni puder u svom čistom obliku u velikoj meri stimuliše određene talase i razmenu energije na ćelijskom i nervnom nivou, što uzrokuje ubrzano podmlađivanje.
Srednji tunel je Masiniju i vladi SAD bio najvažniji i za njega je strogo zahtevano da ostane tajna. Ovaj tunel vodi ka ekstremnim dubinama podzemnog sveta, lociranog negde u centru naše planete.

[adsenseyu1]

  1. Kratak uvod

U leto 2003. godine, u neotkrivenoj oblasti Bučeđi planina, tim iz Zero Department-a (tajni ogranak rumunske obaveštajne službe – SRI) je napravio epohalno otkriće, koje je moglo u potpunosti da promeni sudbinu čovečanstva.

Sjedinjene američke države su postavile strahovit diplomatski pritisak na rumunsku vladu kako bi ta otkrića ostala zataškana.

Sve je postalo još komplikovanije kada su se na brutalan način umešali Iluminati, koji su želeli kontrolu nad lokacijom i rumunsko-američkom ekspedicijom.

Stručnjak za čudne fenomene, ali i vođa operacija rumunske države, Cezar Brad, glavni je zadužen za šokantne događaje u Bučedži planinama. On se dva puta sastao sa vodećim predstavnikom Iluminata i vrhovnim članom Bilderberga.

  1. Čudna poseta od strane važnog člana Bilderberga

U maju 2003. godine, Cezara je posetila veoma važna ličnost. Zahtev za sastankom je došao kroz SRI kao rezultat intervencije vlade. Ta osoba je bila stranac, ali je govorila rumunski jezik vrlo dobro i bila upoznata sa državom. SRI je obavestio Cezara da je posetilac u stvari visoki član veoma važne masonske lože iz Italije sa jakim finansijskim i političkim uticajem na Rumuniju.

Cezar se osećao pod velikim pritiskom u prisustvu ove osobe čije namere nije mogao da dokuči. Cezar se detaljno pripremao za ovaj sastanak.

[adsenseyu5]

Helikopter SRI je doveo ovog arogantnog, visokog gospodina u crnom odelu. Imao je štap sa drškom od slonovače i obložen zlatom. Njegovo lice je izražavalo strogoću a njegove zelene oči su imale čudan efekat i emitovale neobičnu hladnoću. Predstavio se kao gospodin Masini (što mu verovatno nije pravo ime). Bio je veoma samouveren i ostavio je utisak osobe koja je navikla da daje naređenja.

On je bio lider jedne od najvažnijih masonskih loža u Evropi i jedne od najuticajnijih masonskih organizacija na svetu: grupe Bilderberg.

Masini je bio veoma direktan i rekao je da postoje dve vrste ljudi: oni kojima se može manipulisati i vladati (većina) i oni koji imaju izvesne vrline i snažne ličnosti. On je rekao da je njegova grupa deo najvišeg reda Masona i da je veoma zainteresovana za ishod diskusije.

Masini je objasnio da grupa Bilderberg nije masonska loža, već nešto mnogo više. On je rekao da su lože samo fasade i da je prava moć na mnogo višem nivou. Masini je pozvao Cezara da se pridruži grupi, navevši da će imati puno prednosti od toga.

Prema Cezarovim rečima, Masini je bio i fizički i psihički jak, nasuprot svojim godinama. Na njegovu žalost, njegova moć se centrirala na njegov ogroman ego, aroganciju i osećaj superiornosti.

Masini je obavestio Cezara da traži njega lično, jer je impresioniran njegovom psihičkom moći.

III. Pentagon špijunira satelitima

Pentagonov satelit za geodetsku špijunažu, zasnovan na bioničkoj tehnologiji i oblikovanju talasa, otkriven je 2002. godine u oblasti Bučedži planina. To nije bila pećina, već je izgledalo kao da je prostor izvajan iznutra od strane nekakvih inteligentnijih bića.

[adsenseyu1]

Satelitsko skeniranje planine je otkrilo dva veća energetska bloka. Ove prepreke su napravljene od veštačke energije. Prva je bila u vidu energetskog zida, blokirajući pristup tunelu, dok je druga bila oblikovana kao kupola (ili hemisfera) i nalazila se na drugom kraju tunela, blizu centra planine.

Masini je bio ubeđen da se u toj kupoli nalazi nešto ekstremno važno.

On je posedovao veliko znanje o poreklu ovog otkrića i znao je za postojanje bar jednog predmeta unutar velike kupole. Tunel i kupola su na čudan način oblikovani sa kamenim formacijama a vrhu planine poznatim kao „Babele“ ili „Sfingom Bučedžija“.

Bucegi Mountains Alien Base - 01

  1. Slična građevina u Iraku

Pentagonov tim je napomenuo da hemisferna energetska prepreka ima istu vibracionu frekvencu i oblik kao jedna druga tajna, podzemna građevina koju su ranije otkrili blizu Bagdada u Iraku.

Kratko nakon ovog otkrića, izbio je rat u Iraku, a Amerikanci su sebi obezbedili pristup najvećoj tajni u toj oblasti, za koju Iračani nisu ni znali.

Masini je objasnio Cezaru da sadržaj tog otkrića ima veze sa misterioznom prošlošću Zemlje i istorijom njihovih tajnih organizacija. Kada je istraga Pentagona uočila sličnosti između podzemne građevine u Bagdadu i one u Bučeđi planinama, Masini i njegova masonska loža su postali veoma potrešeni. Gotovo da su se uspaničili. Panika se pojavila zbog toga što se ova složenija i veća građevina nalazi na rumunskoj teritoriji.

(Za Rumuniju se veruje da navodno igra veliku ulogu u padu tajnih društava koja kontrolišu svet i porobljavaju čovečanstvo. Takođe se sugeriše da negde u Bučedži planinama postoji energetska piramida koja je nevidljiva na prvi pogled i koja sadrži pravu istoriju naše planete. Sada vam je jasno zašto su se uspaničili).

[adsenseyu6]

Masini je na lokaciju doneo neverovatno sofisticiranu mašinu za bušenje kamena, koju koristi vojska SAD. Uređaj koristi mlaznu plazmu i neku vrstu rotirajućeg magnetnog polja, bukvalno otapajući kamen bez većeg napora.

  1. Tajne Bučedži planina – 2003. godina

Uspeli su da se probiju oko 60-70 metara od prve energetske prepreke i došli do prve galerije koja izgleda kao podzemni tunel. Zidovi su bili savršeno uglačani. Na kraju tunela se nalazila ogromna kamena kapija, zaštićena nevidljivom energetskom preprekom. Tri člana prvog specijalnog tima su pokušala da dotaknu vrata i odmah umrla od prestanka rada srca.

Bilo kakav objekat (od kamena, plastike, metala ili drveta), bačen na prepreku, istog trenutka se pretvarao u prašinu. Dva generala iz Pentagona i predsednički savetnik SAD su stigli na lokaciju.

  1. Velika galerija

Iza moćne energetske prepreke, koja je usmrtila troje ljudi, nalazila se i kamena kapija. Na zidu tunela, tačno pred kapijom, nalazila se oblast od 20 kvadratnih centimetara na kojoj je precizno nacrtan jednakokraki trougao koji pokazuje na gore. Kvadrat se nalazio između velike kamene kapije i nevidljive energetske prepreke.

Cezar je osetio nekakvu vrstu kompatibilnosti između njega i energetske prepreke, nešto kao obostrane „simpatije“. Njegova ruka je nežno dodirnula površinu energetske prepreke i osetio je blago peckanje. Njemu štit nije želeo da naškodi pa je zakoračio napred i prošao kroz njega. Zvaničnici SAD su bili apsolutno zapanjeni.

Cezar je procenio da prepreka nije deblja od 2 centimetra.

Dodirnuo je crtež trougla u centru kvadrata i ogromna kamena vrata u zidu su se otvorila. Taj potez je takođe isključio i energetsku prepreku, omogućavajući svima pristup ogromnoj prostoriji koja je nazvana „Velika galerija“.

Iako nije bilo vidljivog svetlostnog izvora, Velika galerija je bila potpuno osvetljena.

Nakon isključivanja prve energetske prepreke, ogromni hemisferijski štit na drugom kraju sobe počeo je jače da emituje zračenje.

Na prvi pogled, zidovi u Velikoj galeriji su se činili kao da su od nekog sintetičkog materijala, ali su pod kožom delovali organski. Bili su boje ulja, ali je njihov odraz bio zelen i plav.

Kasniji testovi su otkrili da je materijal pomalo grub, ali da se ne može ogrebati niti saviti. Podneo je bilo kakav pokušaj lomljenja ili sečenja. Naučnici su kasnije pokušali da zapale materijal, ali je plamen misteriozno apsorbovan u zidove.

Američki naučnici su se složili da je materijal misteriozna kombinacija organske i neorganske materije. Nakon 84 metra, naišli su na oštro skretanje udesno. Moglo se videti plavo svetlo na kraju galerije, koje je predstavljalo odraz zaštitnog štita energije.

dgsj673fdbskscbdk

VII. Slična baza u Iraku

Savetnik SAD o pitanjima nacionalne bezbednosti je dobio poziv i obavešten je da je energetsko polje u Bagdadu, Irak, odjednom aktivirano i da pulsira na visokoj frekvenci.  

Ispred štita u Bagdadu, pojavio se hologram naše planete, koji je postepeno prikazivao evropski kontinent i pomerao se jugoistočno, a zatim je pokazao Bučedži planine u Rumuniji i na kraju lokaciju građevine u Bagdadu. Bilo je očigledno da su dva štita u nekakvoj direktnoj vezi.

U suštini, iračka baza je obaveštena o tome da se ljudi nalaze u rumunskoj bazi.

Loša vest je što je i predsedništvo SAD obavešteno, te je kontaktiralo rumunsku diplomatiju i čitava operacija je morala da bude zataškana, a Masinijev plan je pao u vodu.

Predsedništvo SAD je zahtevalo potpunu kontrolu nad tajnom bazom i čitavom operacijom. Rumunski političari, koji nisu znali ništa o operaciji, počeli su da paniče.

Pentagonovi generali koji su se u to vreme nalazili na mestu lokacije, obavešteni su o tome da Vašington zahteva hitan sastanak.

VIII. Hitan sastanak CSAT (Savet vrhovne odbrane)

Na hitnom sastanku CSAT, Zero Department je pohvaljen i odobreno je dalje istraživanje. Međutim, zahtevao se sav inventar pronađen u Velikoj prostoriji.

Naređenja iz Bukurešta (prestonice Rumunije), dolazila su u talasima, svaki otkazujući onaj prethodni. Neka su bila veoma žestoka i stroga, dok su druga bila nedostižna, povećavajući dodatno tenziju.

Članovi CSAT su konstantno većali, pri čemu su sve vreme bili u kontaktu sa timom u Bučeđi planinama. Nakon diskutovanja o svemu nekoliko sati, odlučili su da obelodane otkriće. Rumunska vlada je trebalo da da formalnu izjavu za čitav svet. Međutim, neki članovi CSAT su se žestoko usprotivili toj odluci.

Bucegi Mountains Alien Base

  1. Zvanična izjava Rumunije

Kada je američka diplomatija obaveštena o tome da će Rumunija da obelodani otkrića, sve se pretvorilo u haos. Predsednik je pozvan na direktan telefonski razgovor sa Belom kućom.  

Za par sati, SAD su blokirale sve finansijske transakcije sa Rumunijom i pristup svim drugim finansijskim institucijama. Rumunija je bila spremna da proglasi „vanrednu situaciju“.

Pregovori između zvaničnika SAD i rumunskog ministarstva za vanredne situacije u Bukureštu odvili su se bez prevodioca. Zvaničnici SAD su bili verbalno nasilni, stalno vičući i preteći Rumuniji i njihovim zvaničnicima.

Zvanično otkrivanje od strane Rumunije bi obezbedilo dokaze u vidu fotografija i sve ostalo potrebno za potpuno objašnjenje. Vodeći naučnici i istraživači širom planete trebalo je da budu pozvani radi daljeg proučavanja.

[adsenseyu5]

Međutim, najvažnije je to što bi se otkrila prava istina o dalekoj prošlosti čovečanstva i prava istorija, koja je potpuno drugačija od konvencionalne.

Reakcija vlade SAD je bila brutalna jer bi takvo obelodanjivanje uništilo njihov globalni uticaj i moć u trenutku.

Zvanični razlog koji su navele SAD bio je sprečavanje panike u svetu, ali nisu napomenuli da je trenutno stanje globalnog haosa direktan rezultat namerne obmane i manipulacije od strane masona i drugih tajnih društava.

Čak se i Vatikan umešao (oni su na vrhu piramide kontrole), a papa je rekao da je ovo veliki korak za čovečanstvo i da je potrebno da se sačeka.

Papa je obećao da će obezbediti Rumuniji određene dokumente iz drevnih papskih arhiva koji su od velike važnosti za Rumuniju.

Nakon 24 sata pregovaranja, konačno je postignut dogovor između Rumunije i SAD. Rumunija je odložila obelodanjivanje, koje će biti izvedeno postepeno.

  1. Soba za projekcije

Velika galerija se završava džinovskom dvoranom, oko 30 metara u visini i dužine oko 100 metara. Soba za projekciju je bila manja i takođe je bila zaštićena energetskim štitom.

Deo štita je nestao kada se tim približio, omogućavajući ulaz unutra. Štit je čuvao prostoriju od spoljnih uticaja.

U suštini, štit je formirao prostoriju u vidu kupole sa zakrivljenim zidovima i plafonom. Sa zadnje strane prostorije, na visini oko 10-12 metara, štit se završavao, dodirujući kameni zid.

U ovom zidu su se nalazile tri ogromne tunelske rupe: jedna skroz pravo, a druge dve su bile simetrično postavljene levo i desno. Sijale su nekakvim zelenkastim svetlom. Pristup ovim tunelima je bio zabranjen.

  1. Stolovi za divove

Niz ogromnih kamenih stolova je poređan duž zidova sa obe strane. Stolovi su bili visoki oko 2 metra.

Površine stolova su imale fino urezane reljefe, različite oznake nepoznatog pisma sličnog klinastom pismu. Simboli nisu bili naslikani, ali su zračili fluorescentnim svetlom u različitim bojama, pri čemu je svaki sto imao svoju boju.

[adsenseyu6]

Na nekim stolovima je bilo različitih objekata, koji su izgledali kao tehnički alati. Iz nekih od njih, providne bele žice su se pružale do poda i ulazile u sjajne kutije koje su bile postavljene direktno na pod.

Bližim istraživanjem, utvrđeno je da su kablovi ekstremno fleksibilni i laki. Kad god bi se neko približio stolovima, automatski bi se aktivirala hologramska projekcija na kojoj su bili označeni aspekti određenog naučnog polja. Trodimenzionalne slike su bile savršene i bile su visoke skoro 2,5 metara.

Projekcije su tekle same od sebe, a bile su i interaktivne, menjajući se zavisno od dodirnutih simbola na površini stolova.

XII. Veliko otkriće: Hologramske kombinacije DNK između vanzemaljskih vrsta

Zbog visine stolova, naučnici su morali da se popnu na njih pomoću specijalne opreme. Tada su bliže posmatrali tamni, staklasti materijal koji je prekrivao površine stolova. Materijal je podeljen na nekoliko većih kvadrata, ograničenih ravnim linijama koje su formirale neku vrstu mreže.

Jedan od stolova je sadržao informacije iz polja biologije i projektovao je slike biljaka i životinja od kojih su većina potpuno nepoznate naučnicima. Nakon dodirivanja jednog od kvadrata, aktiviran je hologram koji predstavlja građu ljudskog tela. Hologram se stalno okretao, naglašavajući određene delove tela.

Dodirivanje drugih kvadrata je aktiviralo hologramske projekcije vanzemaljskih bića sa drugih planeta. Istovremenim dodirivanjeme dva različita kvadrata, projektovala bi se složena naučna analiza, pokazujući DNK obe vrste i kompatibilnost između njih.

Sa strane su u vertikalnim linijama bila ispisana objašnjenja na istom vanzemaljskom alfabetu. Na kraju simulacije, bilo je prikazano ukrštanje dve vrste.

Bucegi Mountains Alien Base

XIII. Pravi divovi

Sudeći po veličini objekata u sobi za projekcije, stvaraoci građevine su bili veoma visoki. Čak se u jednim rumunskim novinama po imenu „Ziarul“ može pronaći potvrda o postojanju džinovskih čovekolikih kostura u Rumuniji.

Istraživač Vasil Rudan je rekao da ljudi iz sela Bozioru imaju konkretne dokaze: groblje puno kostura divova. Ono je otkriveno slučajno pre više od 20 godina, kada su vlasti htele da posade voćnjak u selu Skajeni. Kosturi koji su pronađeni su imali više od 2,4 metra.

XIV. Biblioteka univerzuma

Soba za projekcije je sadržala detaljne informacije iz polja fizike, kosmologije, astronomije, arhitekture, tehnologije, biologije, genetike, pa čak i religije. Zbog tih silnih informacija, prostorija je upoređena sa bibliotekom.

[adsenseyu5]

Na sredini sobe se nalazio interesantan uređaj. Naučnici veruju da se taj uređaj koristio za pojačavanje različitih moždanih funkcija.

  1. Rumunski kontrolni panel

Odmah pored, nalazio se kontrolni panel, prekriven različitim geometrijskim simbolima u različitim bojama. Takođe su postojale i dve poluge i crveno dugme na sredini panela. Hologramska simulacija je objašnjavala svrhu dugmeta. Prikazana je slika Karpata sa visine od 25 kilometara i pored ogromna količina vode koja potapa ravnice.

Zatim se na teritorijama Rumunije, Mađarske i Ukrajine pojavljuju potoci koji vode to platoa u Transilvaniji. Slika se fokusirala na teritoriju Rumunije i pokazivala je kako je većina njene površine bila prekrivena morima. Neki od najviših planinskih vrhova su delovali kao mala, plutajuća ostrva.

Zatim se voda počela povlačiti, čim bi poluge bile aktivirane, ostavljajući pod vodom samo malu oblast blizu planine Retezat Godeanu. To je bilo uputstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

XVI. Misteriozna amfora

Iza kontrolnog panela, nalazio se kvadratni pedastal stranice tri metra, na kojem se nalazila misteriozna amfora. Masini je znao za postojanje ove amfore i ona je za njega i njegovu masonsku elitu predstavljala najvažnije otkriće.

Amfora je sadržala veoma sitan beli puder. Istraživači su bili zapanjeni kada su otkrili da je u pitanju veoma čist oblik monoatomskog zlata, nepoznate kristalne strukture.

Zlatni puder u svom čistom obliku u velikoj meri stimuliše određene talase i razmenu energije na ćelijskom i nervnom nivou, što uzrokuje ubrzano podmlađivanje.

[adsenseyu6]

[color-box]Teoretski, čovek može da živi u istom fizičkom telu nekoliko hiljada godina, ako bi s vremena na vreme konzumirao određenu količinu monoatomskog zlatnog pudera. To objašnjava važnost ove amfore za globalnu elitu.[/color-box]

XVII. Prava istorija naše planete

Iza amfore, u sredini kvadrata, nalazila se ogromna kupola koja je projektovala holograme. Prikazivala je glavne aspekte najdalje prošlosti čovečanstva od samog početka.

Cezar je rekao da je, ako su slike na hologramu tačne, 90% zvanične ljudske istorije laž. Darvinova teorija evolucije je takođe pogrešna.

jgoerorgjfo

Neverovatno, ali ono za šta verujemo da se dogodilo je u stvari potpuno netačno, dok su takozvani „mitovi“ i „legende“ istiniti.

Takođe, mnoge arheološke teorije su pogrešne. Na primer, dinosaurusi nisu izumrli pre 65 miliona godina, a stari kontinenti Lemurija i Atlantida su zaista postojali. Radi tačnog određivanja datuma događaja, projektovana je zvezdana mapa koja je odgovarala svakom periodu.

Projekcije su pokrivale ogroman vremenski period od nekoliko stotina hiljada godina, ali ciklus precesije Zemlje je oko 25.920 godina, te je bilo nemoguće odrediti tačne datume događaja. Na primer, navodi se da su Bučeđi planine stare 50-55 hiljada godina.

[adsenseyu5]

XVIII. Šokantna otkrića

Cezar je video šta se dogodilo za vreme takozvane Velike poplave i odakle ljudska civilizacija potiče, ali je odlučio da to ne otkrije, pošto su otkrića suviše šokantna za mentalitet, ideje i znanje današnjeg čoveka.

Verovatno su ljudi poput njega i odgovorni za trenutno stanje neobaveštenosti ljudske vrste. Lagali su nas i manipulisali nama milenijumima, a čim se približimo istini, neko odluči da nismo spremni da je čujemo.

To je veoma arogantan i sebičan pristup! Ljudi su spremni danas kao što će uvek i biti, a što pre se istina sazna, to bolje. Delovi slagalice koji nedostaju bi mogli da ubede ljude da se bore protiv manipulatora.

Na prilično uznemirujućim slikama je prikazano i postojanje Isusa i njegovo raspeće. Projekcije su otkrile da su mnogi koji su prisustvovali raspeću došli iz drugih istorijskih perioda.

Oni su nosili istu odeću, ali njihove osobine lica su bile drugačije, pa su zato stalno pokrivali lice. Hologram je takođe predstavio fragmente iz spiritualnih života drugih izuzetnih ličnosti iz dalje prošlosti čovečanstva, uključujući ljude o kojima ne znamo baš ništa.

U to vreme, podela društva i stanovništva je bila potpuno drugačija od današnje, tako da bi arheolozi i antropolozi trebalo da počnu da revidiraju svoje teorije ispočetka.

XIX. Tri misteriozna tunela

Otkriveni tuneli su dugački nekoliko hiljada kilometara i vode do tri različita područja na planeti. Levi tunel povezuje rumunsku bazu sa još neotkrivenom podzemnom bazom u Egiptu (koja je do sada sigurno već otkrivena).

Desni tunel vodi do slične, ali manje građevine u tibetskom platou. Ovaj tunel ima tri sekundarna grananja. Jedno vodi ka podzemnoj oblasti blizu rumunskog grada Buzaru (blizu zakrivljenja Karpata). Drugo vodi ka već pomenutoj iračkoj bazi, a poslednje vodi do podzemne baze u pustinji Gobi u Mongoliji.

bucegi

  1. Treći tunel – Tajni svet

Srednji tunel je Masiniju i vladi SAD bio najvažniji i za njega je strogo zahtevano da ostane tajna. Ovaj tunel vodi ka ekstremnim dubinama podzemnog sveta, lociranog negde u centru naše planete.

U slučaju da niste upućeni sa teorijom šuplje Zemlje, pročitajte malo o tome.

Postoje veoma interesantne priče ljudi koji su putovali u ovaj svet, poznat kao Agarta.

Počele su intenzivne pripreme za ekspedicije u sva tri tunela, prvo u Egiptu, zatim u Tibetu i na kraju u srce Zemlje.

Jedna lokalna televizija je 2009. godine emitovala izvesne informacije o Bučeđi planinama, nakon čega je dobila anonimnu telefonsku pretnju da prestanu sa emitovanjem takvog programa.

Webtribune.rs

[adsenseyu6]