Naslovnica ŽIVOT Kako da uklonite živu, aluminijum i olovo iz organizma i vratite snagu

Kako da uklonite živu, aluminijum i olovo iz organizma i vratite snagu

[adsenseyu2]

fhidegh483hf

[adsenseyu3]

Bakterije se kriju u delovima gde su teški metali, poput žive, aluminijuma i olova, najkoncentrisaniji.

Teški metali poput olova, žive i aluminijuma se nagomilavaju vremenom u našem organizmu i zato se često osećamo umorno, bezvoljno, neraspoloženo.

Saznajte kako da ih uklonite i vratite snagu i živost.

Svako od nas bi voleo da se ujutro budi živahan, pun energije, sa dobrom koncentracijom tokom dana, dobrim raspoloženjem, osmehom na licu, bez glavobolja, bolova i tromosti.

Da li znate da su za ove tegobe u većini slučajeva krivi upravo teški metali, koji su se nagomilali u vašem organizmu. Radi zdravlja, lepšeg i ugodnijeg života, moramo redovno čistiti organizam. A gde bolje pronaći “čistače” nego u prirodi?

[adsenseyu1]

Na prvom mestu, tu je korijander. Za iznošenje njegovih blagotvornih dejstava na svetlo dana najzaslužniji je doktor Jošiaki Omura. On je lečio, jednom prilikom, nekoliko pacijenata obolelih od trahoma (infekcije oka), čiji je uzročnik bakterija Chlamydia trachomatis.

On je uvideo da se ovi organizmi kriju u delovima tela gde je veća koncentracija teških metala i oni, na neki način, koriste teške metale da bi se zaštitili od lekova, odnosno standardne terapije.

Omura je otkrio da listovi korijandera ubrzavaju izbacivanje žive, olova i aluminijuma iz tela. Pacijenti su ga uzimali u vidu supe. Kada se korijander kombinuje sa prirodnim antivirusnim i antibakterijskim namirnicama i omega 3 masnim kiselinama i redovnom konzumacijom, infekcija može biti pobeđena.

Da biste očistili organizam uz pravilnu ishranu i detoks recepte,koristite i korijander dve ili tri sedmice intenzivno. Dodajte šaku svežeg korijandra u salatu, pomešajte nekoliko kašika pesta od korijandera sa testeninom, premažite sa njim tost ili ga jedite uz ribu.

[adsenseyu4]

Sa ovim receptom, ne samo da ćete očistiti organizam, nego ćete zadovoljiti i čulo ukusa.

Za pesto vam treba:

4 čena belog luka,

1/3 šolje brazilskih oraha (bogati selenom),

1/3 šolje semenki suncokreta(cistein),

1/3 šolje semenki bundeve (cink, magnezijum),

2 šolje svežeg lišća korijandera (vitamin A),

2/3 šolje lanenog ulja,

4 kašike svežeg soka od limuna (vitamin C),

2 kašičice praha crvene alge (Palmaria palmata) i so.

Maslinovo ulje i korijander miksajte u blenderu dok se korijander ne usitni. Dodajte i ostale sastojke i sve dobro izmešajte (ukoliko je potrebno dodajte malo vode). Ovu smesu možete zamrznuti i u posudicama za led. Jedite dve kašike dnevno, bar dve sedmice.

(Stil)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]