Naslovnica IZA OGLEDALA Zapanjujuće otkriće dr Reja Brauna: Pronađena kristalna kugla iz Atlantide

Zapanjujuće otkriće dr Reja Brauna: Pronađena kristalna kugla iz Atlantide

atlantida

Otkriće sfere, poznate i kao Rej Braunova Atlantiđanska kristalna sfera, dogodilo se tokom operacije ronjenja na ostrva Bari u Bahamima 1970. godine. Dok je ronio, Rej Braun – naturopatski doktor – razdvojio se od svojih prijatelja i dok ih je tražio, naišao je na čudnu građevinu poput piramide.

Teorije o Atlantidi pominju obimnu upotrebu kristala od strane Atlantiđana. Kristali su varirali po debljini,boji i harmonijskim frekvencijama. Kristali prate harmonijske frekvencije i mogu da se koriste kao instrument koji izgleda kao tonska viljuška.

Atlantiđani su crpeli energije piramida, koristeći harmoniju povezanu sa kristalima. Kao što mi imamo Veliku piramidu u centru planete povezanu sa šablonom koji stvara našu realnost, tako su isto imali i Atlantiđani.

Njihova piramida je potonula na dno Atlantskog okeana što je metafora o povratku u kolektivnu nesvesnost izvora stvaranja.

Kristali Atlantiđana su primali moć od raznih izvora, uključujući Sunce, Zemljin sistem energetskog polja ili jedno od drugog.

Tačke sistema su uglavnom označavale piramide. Atlantiđani su koristili ovu energiju u kombinaciji sa kristalima kako bi prenosili energiju sa jedne piramide na drugu ili za, kao vanzemaljci, ulaženje i izlaženje sa planete.

Zavisno od nagiba Zemljine ose u određenom vremenu godine, jedna piramida bi mogla da radi tako što bi pojačavala i prenosila energije na druge piramide koje bi tada služile kao primajući uređaji i rasipali energiju po potrebi. Suprotno bi se desilo kada bi ta piramida bila u nefokusiranoj tački sa nebeskim slaganjem, kada bi se druge piramide koristile kao transmiteri.

Bio je to složen matrični, kristalni, umreženi sistem

Koliko god kontroverzna bila priča o ostacima Atlantide, to je još uvek enigma koja ne može da se reši. Da bi se dodalo još ulja na vatru, pominje se zbunjujuća misterija o neobičnoj kristalnoj sferi koja je pronađena u potopljenoj piramidi u vodi blizu lokacije na kojoj se veruje da je postojala Atlantida.

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

Zapanjujuće otkriće dr Reja Brauna

Otkriće sfere, poznate i kao Rej Braunova Atlantiđanska kristalna sfera, dogodilo se tokom operacije ronjenja na ostrva Bari u Bahamima 1970. godine. Dok je ronio, Rej Braun – naturopatski doktor – razdvojio se od svojih prijatelja i dok ih je tražio, naišao je na čudnu građevinu poput piramide.

Iako uplašen na prvi mah, ispitao je piramidu i shvatio da su njene strane potpuno glatke, a sklopovi između pojedinačnih blokova su bili gotovo neprimetni. Kada je ušao u piramidu, on je bio zapanjen čistim, glatkim ivicama unutrašnjosti: bez algi ili korala na zidovima.

I ne samo to, on je jasno mogao da vidi unutrašnjost jer je prostorija bila dobro osvetljena, ali nije video izvor svetla. Pokušao je da skine crveni dragulj koji je bio zakačen za metalni štap koji se spuštao iz centra plafona, ali nije uspevao. Oko metar ispod dragulja nalazila se bronzana skulptura sa dve otvorene šake u kojima se nalazila kristalna sfera od oko 10cm u prečniku. Uspeo je da je uzme sa lakoćom.

Tako je on sa svojom nagradom krenuo ka izlazu. Na tom putu je osetio nevidljivo prisustvo i glas koji ga je upozorio da se nikada ne vrati. Zabrinut da bi vlada mogla da mu otme blago, Rej je čuvao sferu i priču o njoj sakrivene sve do 1975. godine.

Iz kojih razloga je kristalna sfera napravljena

Unutar sfere su slike tri piramide, jedna ispred druge. Neki su u mogućnosti da, pri ulasku u meditativno ili alfa moždano stanje svesti, jasno vide četvrtu piramidu u prednjem planu. Neki tvrde da su iz drugog ugla videli bledu sliku velikog oka kako ih spokojno posmatra.

Na hiljade sitnih preloma se takođe pojavljuje a veruje se da su električne prirode, kao neka vrsta mikroskopskog kola. Upotreba kristala u drevna vremena nije jasna: samo spekulativna u ovom trenutku.

Neki kažu da je kristalna sfera korišćena u konjunkciji sa drugim moćnim brušenim kamenjem (možda kao onaj crveni dragulj koji je Rej Braun video u podvodnoj piramidi?) da bi privukli i koncentrovali ogromnu energiju iz zemlje, a onda kreirali i projektovali ogromnu rezultujuću snagu. U dobre ili loše svrhe, ne možemo znati.

Braunova Atlantiđanska kristalna sfera se samo par puta pojavila u javnosti od 1975. godine. Pojavila se na Konferenciji kristala u Arizoni 9. septembra 2009. i u Njujorku 10. oktobra 2010. godine.

Paranormalna dešavanja

Interesantno je da su se, kad god je Braunova sfera bila izložena, dešavale čudne, misteriozne stvari: nestajanje struje, pojava promaje, toplo-hladne senzacije, peckanje energije, čuli su se glasovi. Neki su rekli da sfera na njih deluje isceljujuće. Kompasi nisu radili pored nje, a neki metali su privremeno gubili svojstvo magneta.

Kada je Rej Braun umro u 89. godini, Atlantiđanska sfera je pripala Arturu Feningu.

Kristalna sfera dr Brauna je bila izvor raznih paranormalnih dešavanja. Ljudi su osetili da se aktivacija sfere povećava kroz zvukove jačeg intenziteta u kombinaciji sa drevnim mantrama.

Igla kompasa postavljena pored sfere će se vrteti obrnuto od kretanja kazaljke na satu, a onda će se okrenuti na drugu stranu kada se udalji par centimetara dalje.

Metali su privremeno izgubili svojstvo magneta u kontaktu sa sferom. Postoje i zabeležene situacije kada je osoba bila potpuno izlečena od bolesti tako što je dodirnula kristalnu sferu, ali je sledeća osoba koja je naišla primila simptome bolesti prethodne osobe, kao da je kristal mogao da izvuče i aktivira ljudske poremećaje po želji.

Očitavanja na misterioznim sferama pokazuju da su kreirane četiri identične sfere: dve su uništene u vreme Atlantide pošto su korišćene u zle namere. Treća je i dalje sakrivena u potopljenom hramu, a četvrta je kod Artura Feninga. Da li pozicije tri piramide u kristalu kriju ključ do pronalaženja četvrte, još nepronađene piramide?

Koja je bila prava svrha kristala i koju je ulogu imao misteriozni instrument koji je Braun pronašao unutar potopljene piramide na Bahamima ostaće misterija, iako postoje interesantne mogućnosti.

Jedna ideja kaže da je potopljena piramida nekad privlačila, akumulirala i stvarala kosmičke sile. Obešeni štap je možda provodio snage akumulirane u vršnom kamenu. Brušeni crveno dragulj na kraju je koncentrisao i projektovao energiju na kristalnu sferu ispod, pokazujući dokaz o transferu energije.

Ono što znamo za sigurno je da je kristalna sfera koju je dr Braun pronašao sama po sebi dokaz najprefinjenije tehnologije, koju naša civilizacija nije ostvarila sve do 1900. godine.

Upotreba kristala

01.       Isceljivanje, rađanje, prenos

02.       Meditacija, buđenje, pojačavanje psihičkih sposobnosti

03.       Povećani mentalni kapacitet i jasnoća misli

04.       Nauka i tehnologija

05.       Dematerijalizacija

06.       Teleportacija

07.       Telekineza

08.       Polja magnetne sile

09.       Biblioteke

10.       Čuvanje zapisa i drugog znanja, slično kao kompjuter

11.       Botanika i poljoprivreda

12.       Kontrola vremena

13.       Ogromni kristalni tornjevi kao generatori struje

14.       Komunikacija

Kristali imaju sposobnost da prenose energiju, da je zadržavaju, da održavaju njen intenzitet, da je fokusiraju i odašilju preko velikih razdaljina na slične risivere. Veći kamenovi, po imenu Vatreni kristali, bili su centralne stanice za primanje i emitovanje, dok su druge reagovale kao risiveri za pojedinačne gradove, zgrade, vozila i domove.

Na spiritualnijem nivou, sobe od kristala su bila mesta gde su novajlije ostavljale tela u Finalnoj transcendentalnosti, često se ne vraćajući.

(Webtribune.rs)

[adsenseyu2]

UKLJUČITE PREVOD U VIDEU

[adsenseyu1]