Naslovnica IZA OGLEDALA Najveća tajna svih vremena izlazi na površinu: Ovo je pravi razlog zašto...

Najveća tajna svih vremena izlazi na površinu: Ovo je pravi razlog zašto se svetski rat ne može izbeći

cbdhwgfuizdewg8734hfd

  • Da razjasnimo ovo: Praktično, u svetu se mora pojaviti ta neverovatna količina zlata i zakon na to obavezuje, i ne može se izbeći. To dalje znači da će svi bankari koji drže svet u šakama ostati bez para jer vladaju praktično bezvrednim papirima kada se zlato pojavi.
  • Takođe, setite se da su poslednjih godina Rusija i Kina kupovali neverovatne zalihe zlata. To sve vodi samo u jednom pravcu, dolar će izgubiti svoju moć a FED više neće moći ništa da štampa.
  • To dalje obesmišljava i sve ratove koje vode, svo njihovo bogatstvo je u dolarima a on neće više postojati.
  • Hadsova je dodala da će novu valutu izdati Riznica, a ne federalci, izjavivši da neće postojati kamata na novu valutu. Drugim rečima, naplata kamate se neće tolerisati ni u jednoj državi kada se ovaj fond pusti u promet.
  • Hadsova je izjavila da će novčanice Federalnih rezervi propasti i da ne postoji ništa što bi moglo da se učini kada se to desi.
  • Mislite li da će ovo bankari i vladari sveta da dozvole bez svetskog rata?

 

Prema uzbunjivačici Svetske banke, Keren Hads, američki dolar će propasti i biće zamenjen novom, bezinteresnom valutom, zavisnom od zlata.

Hadsova je advokat i radila je u pravnom odeljenju Svetske banke, a nedavno je ponovo postavljena na tu funkciju.

Ona je u intervjuu za Russia Today rekla:

„Postoji oko 170.500 tona zlata koje se čuva u sefu havajske banke, 130.500 tona u Hong Kongu i 150.000 tona u razvojnoj banci Singapura. Postoji još oko 100.000 tona u ostalim američkim bankama“.

Ferdinand Markos je 1950. godine stavio ovo zlato u sigurnosni fond na 50 godina…

[adsenseyu1]

„…ovo bogatstvo biće podvrgnuto statutu ograničenja koji nalaže da, ako neko tvrdi da je nešto u njegovom vlasništvu, ali nije uspeo da to dokaže u roku od 50 godina, gubi svoje pravo na to“.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF1605″]„Svrha je bila da sva imovina postavljena u fond za čovečanstvo nakon perioda od 50 godina postane dostupna čovečanstvu bez pogovora. Taj period je završen 2005. godine“.[/stextbox]

Autorizovani potpisnik ovog fonda je Volfgang Strak.

Hadsova je izjavila:

„Uzimajući u obzir da su papirne valute u nesigurnoj situaciji, zlato iz fonda mora što pre da se iskoristi za dobrobit čovečanstva pre nego što dođe do kolapsa papirnih valuta“.

Napomena: Pre nego što nastavimo dalje, da razjasnimo ovo što smo do sada čuli. Dakle, praktično, u svetu se mora pojaviti ta neverovatna količina zlata i zakon na to obavezuje, i ne može se izbeći. To dalje znači da će svi bankari koji drže svet u šakama ostati bez para jer vladaju praktično bezvrednim papirima kada se zlato pojavi. Takođe, setite se da su poslednjih godina Rusija i Kina kupovali neverovatne zalihe zlata. To sve vodi samo u jednom pravcu, dolar će izgubiti svoju moć a FED više neće moći ništa da štampa.

To dalje obesmišljava i sve ratove koje vode, svo njihovo bogatstvo je u dolarima a on neće više postojati.

Mislite li da će ovo bankari i vladari sveta da dozvole bez svetskog rata?

[adsenseyu4]

Šta nas zadržava?

Prema rečima Hadsove, mejnstrim medije su pokupovale banke, što odlaže protok informacija van alternativnih novinskih medija. Van alternativnih vesti, ljudi mogu da koriste jedino društvene medije poput Tvitera i Fejsbuka kako bi raširili vesti.

Imate moć u rukama i zato širite istinu dalje.

Uprkos tome što je ponovo postavljena na funkciju, Hadsova je priznala da je ne puštaju u prostorije Svetske banke:

„Bankarski kartel je zaposlio sigurnosnu kompaniju koja odbija da me pusti unutra, iako sam uspela da uđem na sastanak 10. oktobra, na kojem sam se srela sa tri delegacije…švajcarskom, ruskom i nemačkom delegacijom, pri čemu smo raspravljali o tome kako da primoramo banke da poštuju zakone bankarstva“.

„Formirale su se brojne koalicije poput BRICS-a i Grupe 77 kako bi se ovaj fond zlata obezbedio čovečanstvu“.

U SAD, građani i lokalne vlasti shvatili su da je bankarski kartel uradio nešto što se naziva „zaplena države“, na šta Hadsova kaže:

„Uspeli su da podmite i korumpiraju dovoljno zvaničnika koji bi, umesto da rade svoju javnu dužnost, služili interesima bankarskog kartela“.

Hadsova je u SAD radila sa „Okružnim direktorima Amerike“ izjavivši: „oni su prihvatili udeo zlata SAD u ovoj „Globalnoj ustanovi za dugove“ u ime građana SAD i trenutno pokušavamo da zamenimo papirne valute koje izdaje Federalna rezerva“.

[adsenseyu1]

Hadsova je dodala da će novu valutu izdati Riznica, a ne federalci, izjavivši da neće postojati kamata na novu valutu. Drugim rečima, naplata kamate se neće tolerisati ni u jednoj državi kada se ovaj fond pusti u promet.

„Kada je Ferdinand Markos stavio zlato u Globalnu ustanovu za dugove, angažovao je institucije koje će osigurati da će se zlato koristiti za dobrobit čovečanstva.

Hadsova je izjavila da se većina ovog zlata nalazi na Filipinima i da vojska SAD čuva tu oblast.

Volfgang Strak je izjavio da su neki vojni helikopteri odnosili zlato iz te oblasti, te je zato Hadsova podnela tužbu tvrdeći da je zlato osigurano od strane sigurnosnih kompanija Lloyd’s of London i Lincoln Insurance Company.

U delu tužbe Hadsova je navela:

„Zlato koje je ukradeno će se vratiti i onaj ko je naredio transport tog zlata će odgovarati pred zakonom“.

Kakvi izazovi postoje?

Hadsova je izjavila da postoji nekoliko glavnih izazova koji se moraju prevazići pre izdavanja nove valute:

  1. Brza zamena valuta
  2. Banke su potkupile mejnstrim medije i pogrešno informišu ljude o ovoj situaciji

Hadsova je izjavila da će novčanice Federalnih rezervi propasti i da ne postoji ništa što bi moglo da se učini kada se to desi, dodavši:

Ako papirna valuta propadne, vojska neće moći da se isplati“.

Imejl za Hadsovu od Volfganga Straka

Hadsova je 3. novembra dobila imejl od Volfganga Straka:

„Ovo su interesantne vesti u smislu da Keren Hads predvodi tim uništenja koji će zameniti frakcione rezervne valute pre nego što dođe do njihovog neminovnog kolapsa, koristeći mirnu tranziciju kroz monetarne sporazume za koje svet ne zna“.

Hadsova je odgovorila napisavši: „svet zna za monetarne sporazume“, dodavši da oni koji imaju moć potkupljuju mejnstrim medije kako bi širili lažnu realnost.

[adsenseyu4]

Nova valuta

Prema rečima Hadsove, nova valuta će izgledati ovako:

„Zlato će se presovati veoma tanko i stavljati u plastičnu kovertu koja će oponašati papirnu valutu, s tim što će vrednost zlata biti jednaka utvrđenoj vrednosti valute“.

Cena zlata računaće se na sledeći način:

„Na osnovu istorijskih potrošačkih korpi i usluga, ali i većih valuta u to vreme, procenjivaće se apsolutni ekvivalent prave vrednosti ove valute“.

Oni koji su naćulili uši već znaju za trenutne sisteme u kojima svi možemo živeti u izobilju i blagostanju bez potrebe za novcem, kao što su Ubuntu sistem i Venus projekat.

Ono što Hadsova predlaže je samo kratkoročna tranzicija koja će trajati dok se ne eliminišu svi oblici novca, jer dok god postoji novac, svi ćemo biti finansijski robovi poremećenog sistema.

© 2014 Webtribune.rs[adsenseyu5][adsenseyu5]