Naslovnica ŽIVOT Moji zubi i kutnjaci su bili puni karijesa sve dok nisam isprobala...

Moji zubi i kutnjaci su bili puni karijesa sve dok nisam isprobala ovo

hfdsurezwbgdhsiksdak

Naši zubi su veoma važan deo naše estetike. Posedovanje belih i ravnih zuba čini osobu mnogo privlačnijom i dokazuje da osoba brine o svojoj ličnoj higijeni.

Zubi su takođe veoma važni jer nam pomažu da sažvaćemo hranu i omogućuje nam da konzumiramo i čvrste namirnice.

Iz tih razloga je bitno da se brinemo o našim zubima, kako zbog estetske funkcije tako i zbog njihove funkcije za naše telo. Veoma čest problem koji se javlja kod zuba je karijes.

[adsenseyu1]

I pored svih zubnih pasta na tržištu koje su osmislili zubari i hemičari, naši zubi nisu bezbedni od karijesa. Pod terminom karijes se podrazumeva oštećenje tvrdog tkiva (poput zuba ili kostiju) koje prouzrokuje kiselina koju stvaraju bakterije.

Karijes može pogoditi bilo koji zub, bilo da je pseći ili ljudski. Često pojava karijesa prođe neprimećeno jer se nalazi na neprimetnom mestu i tek se otkrije nakon pojave onog čuvenog, vrlo neprijatnog bola u tom predelu.

Tretmani za lečenje karijesa često su pomalo skupi i mnogi ne mogu da ih priušte. Dobra vest je da postoji prirodan tretman koji pomaže prilikom uklanjanja karijesa.

Grupa irskih istraživača je otkrila da postoji proizvod koji prirodno uklanja karijes. Ovaj proizvod je kokosovo ulje i on sadrži svojstva koja se bore protiv kiseline koja stvara karijes.

Dakle, ukoliko imate karijes i hitno vam je potrebno rešenje, započnite tretman kokosovim uljem. Uputstva za sprovođenje ovog tretmana možete videti ispod.

[adsenseyu5]

Kako prirodno pobediti karijes

Sastojak

  • Kokosovo ulje

Kako naneti

Unesite dve kašike kokosovog ulja u usta i čekajte da se rastvori.

U slučaju da je ulje već rastvoreno, ispirajte usta ovim uljem nekoliko minuta, dok ulje ne dosegne do svakog zuba.

Posle nekog vremena ispljunite ulje i operite zube regularno.

Pomoću ove metode možete jednostavno ukloniti karijes a da ne potrošite veliku količinu novca.

Webtribune.rs

[adsenseyu6]