Naslovnica SPEKTAR Medvedev: Šolc je narod Ukrajine osudio na istrebljenje – neka klekne i...

Medvedev: Šolc je narod Ukrajine osudio na istrebljenje – neka klekne i pokaje se!

Nemački kancelar Olaf Šolc dužan je da klekne i pokaje se“, ocenio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev. Zato što je narod Ukrajine osudio na istrebljenje“.

Dodatno je objasnio:

„Trebalo bi da klekne i pokaje se i za laganje o neizbežnoj ukrajinskoj pobedi. A bilo bi lepo da se Šolc pokaje i što je zanemario obavezu da obezbedi dobrobit nemačkog naroda. Plus: za oživljavanje nacizma u formi banderizma“.

Medvedev je uveren da Šolc Nemcima duguje pokajanje i za „neopisivu osrednjost upravljanja zemljom”.

Prethodno je nemački kancelar Olaf Šolc na društvenim mrežama objavio video-poruku u kojoj zahteva da ruski predsednik Vladimir Putin „prizna da Ukrajina neće pasti na kolena“.

Naveo je pritom: „Ukrajina je jaka i neće biti bačena na kolena, niti primorana da se preda. Putin to mora da prizna. Samo je pravedan mir moguć za Ukrajinu“.

Medvedev je, inače, oštro iskritikovao i Međunarodnu federaciju za ljudska prava, koju finansira Fondacija za otvoreno društvo milijardera DŽordža Soroša (u Rusiji je proglašena za nepoželjnu), koja je zatražila od Međunarodnog krivičnog suda izdavanje naloga za njegovo hapšenje.

Ocenio je da je ta struktura saučesnik terorista.

Međunarodna federacija za ljudska prava obratila se i ministarstvima spoljnih poslova niza zapadnih zemalja zatražila od Tužilaštva Međunarodnog krivičnog suda da izda nalog za hapšenje Medvedeva.

A on im je tim povodom poručio: „Kakvo je zadovoljstvo primiti priznanje efikasnosti naših zajedničkih napora protiv neonacističkog režima u Kijevu! Došlo je od poganih organizacija odvratnog matorog Soroša. Takve nevladine organizacije i njihovi vlasnici su saradnici terorista, koji su juče ubili više od 20 naših civila“.

Napomenuo je da ga i to motiviše da nastavi da radi protiv „pogane nacističke klike“.

(Fakti)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social