Naslovnica U FOKUSU Medvedev: Kraj se bliži, dolazi vreme da SAD prepuste kijevski režim zaboravu

Medvedev: Kraj se bliži, dolazi vreme da SAD prepuste kijevski režim zaboravu

Zamenik rukovodioca Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev smatra da se američka podrška kijevskom režimu bliži neizbežnom kraju, iako se to neće dogoditi momentalno, ali je tendencija jasna, napisao je on na Telegramu.

„Američki zakonodavci ometaju finansiranje vojnih troškova Izraela i Ukrajine ove godine. Razlozi su tehnički, ali i ne samo tehnički. Jasno je da će se sve nastaviti u novoj godini. Ipak, to je važan simptom razvoja bolesti“, napisao je on.

Prema njegovom mišljenju, „priča sa Izraelom je očigledno tehničke prirode“, dok je „sa ukrajinskim režimom sve komplikovanije“.

„Kako je više puta isticano na ovom kanalu, Amerika s lakoćom izdaje ‘svoje kučkine sinove’ kada postanu beskorisni. Izgleda da taj period definitivno dolazi za Kijev“, naglasio je Medvedev.

On je ocenio da se podrška SAD Kijevu neminovno bliži kraju i da će pre okončanja biti još novca, šizoidnih tvrdnji o demokratiji, bravuroznih uveravanja o predstojećoj pobedi na zemlji, kao i lažljivih uveravanja o savezništvu za sva vremena i tako dalje.

Ali, zaključio je Medvedev, situacija je jasna, dolazi vreme da još jedan „američki gad“ ode u zaborav.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social