Las Vegas: Striptiz klub „Litl Darlings“ nudi pomoć Ukrajincima u njihovoj borbi protiv Rusije – angažujući ukrajinske striptizete!

Jedan američki striptiz klub rešio je da podrži Ukrajinu u postojećoj krizi na veoma neobičan, a neko bi rekao i – bizaran način.

Striptiz klub „Litl Darlings“ u Las Vegasu s vremena na vreme postavlja privlačne i kontroverzne reklame na bilbordu ispred ulaza, pišu američki mediji, a sada je rešio da podrži Ukrajince u njihovoj borbi protiv Rusije angažujući ukrajinske striptizete!

Na nedavno postavljenom bilbordu ispred kluba jasno piše: „Imamo audiciju za ukrajinske striptizete“.

Naše vesti bez cenzure samo na mreži VKontakteOVDE 

Sastavni deo oglasa je i ukrajinska zastava sa tekstom ispod nje: „Mi smo uz Ukrajinu“.

Menadžer kluba Pit Dotor, rekao je za Foks 5 da su već angažovali jednu ukrajinsku plesačicu, piše „Njujork post“, a na pitanje da li je oglas, na koji se ova plesačica javila neprikladan, Dotor je odgovorio:

„Ovo je više od onoga koliko mi daleko možemo da odemo. Mi smo uz njih i ovo nije ništa uvredljivo. Ako možemo da pomognemo na bilo koji način, ovo je najbolji, možda pomognemo nekome da nađe posao“, rekao je Dotore.

Ne dele, međutim svi stanovnici Las Vegasa stavove menadžera ovog kluba. Lokalna biznismenka Meri Grejs Iniguez upitala je, u izjavi za Foks 5 zašto nema alternativnog pristupa.

„Zašto striptiz klub nije ponudio direktorsku poziciju nekome iz Ukrajine? Zašto klub ne bi mogao da ponudi nekoj ženi rukovodeću poziciju?“, rekla je ona.

Pratite naše odabrane najbolje vesti bez cenzure na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE