Ko je hakovao Klintonovu? Istina može biti šokantnija nego što ste očekivali

fdgfhhgkjhk

Američka obaveštajna zajednica, na čelu sa tri najveća politička aktera u skorašnjoj istoriji, tvrdi da ima neoborive “dokaze“ da ruska vlada stoji iza hakovanja računara Demokratske stranke i onih povezanim sa predsedničkom kampanjom Hilari Klinton.

Međutim, direktor CIA-e Džon Brenan, direktor Nacionalne obaveštajne službe Džejms Klaper, i direktor Nacionalne agencije za bezbednost Majk Rodžers, nisu pužili ni mrvicu dokaza da su ruski državni igrači ti koji su hakovali računare demokrata ili lične e-mejl naloge menadžera kampanje Hilari Klinton, Džona Podesta i drugog osoblja, piše cenjeni ruski „Strategic culture“.

Podesta ima dugu istoriju zainteresovanosti za vanzemaljske posete našoj planeti i neidentifikovane leteće objekte (NLO) i fajlove koje američka vlada poseduje o ovim temama. Shodno tome, Podesta, koji je služio kao načelnih štaba Bele kuće za predsednike Bila Klintona i Baraka Obamu, privukao je interes najposvećenijeg kontigenta u hakerskoj zajednici: onih koji se nadaju da će otkriti “žilu“ tajnih dosijea, koje navodno poseduje američka vlada o vanzemaljskim posetama i NLO-ima.

Podesta, zajedno sa svojim bratom, Vašingtonovim super-lobistom Tonijem Podestom, je u centru strukture moći SAD-a. Dakle, kada dobro povezan pojedinac kao Džon Podesta pokaže interes za državne podatke o vanzemaljcima i NLO-ima, NLO hakerska zajednica prima oštru poruku. Podesta je u centru svoje NLO “podesterije.“ “Podesterija“ je u srednjovekovnoj Italiji bila administrativna uprava italijanskih gradova-država Venecije i Đenove.

Danas, postoji “podeserija“ u sajber prostoru koja obuhvata kompjuterske hakere i NLO istraživače koji imaju različite stepene stručnosti u otkrivanju gde američka vlada krije svoje najkritičnije tajne. Bila je to ova “podesterija“ koja je prodrla u slabo osiguran Podestin google mejl nalog i otkrila, pored neke zanimljive pošte na temu vanzemaljaca između Apolo 14 astronauta dr Edgara Mičela i Podeste, druge e-mejlove koji se bave predizbornom kampanjom 2016. godine.

Zaključak u vezi hakovanja Podestinog e-mejla i tih drugih u njegovom e-mejl lancu, koji je uključivao vrhunske savetnike gospođe Klinton Humu Abedina i Dženifer Palmieri, je da Rusija nema nikakve veze sa tim. Američka obaveštajna zajednica, u želji da se vrati u doba Hladnog rata i preterano visokog budžeta američkih obaveštajaca, je izmislila rusko učešće u očajničkom potezu da skrene pažnju sa korupcije porodice Klinton i kampanje Hilari Klinton.

Podesta je magnet za naslednike starih “Cyberpunk“ kolega WikiLeaks osnivača Džulijana Asanža – mlade hakere koji će učiniti sve da bi otkrili ono što oni vide kao masivno prikrivanje prisustva vanzemaljaca na Zemlji.

Najveće hakovanje vojnih kompjutera u poslednje vreme je sprovedeno od strane mladog škotskog hakera po imenu Gari Mekinon. Mekinon je optužen za provalu u 97 sistema američke vojske i NASA-e u periodu od februara 2001. godine do marta 2002. godine.

Mekinon je rekao da je tražio fajlove za suzbijanje besplatnih energetskih sistema (o čemu je astronaut Mičel želeo da razgovara sa Podstom) i o NLO-ima. Rusija nije bila umešana u slučaj sa Mekinonom onda i sigurno nije umešana u pitanje hakovanja kamapanje Klintonove danas.

SAD su nastojale da Mekinon bude izručen u SAD, ali je 2012. godine britanska ministarka unutrašnjih poslova Tereza Mej, sada premijerka, neočekivano odacila nalog za izručenja. Britanske krivične prijave protiv Mekinona su iznenada odbačene. Među onima koji su podržali da se Mekinon ne izruči u SAD su bili Boris Džonson, sadašnji ministar spoljnih poslova, i Dejvid Kameron, bivši premijer.

Čuveni britanski haker upao u sistem NASA: Zavrteće vam se u glavi od zaprepašćujućih činjenica koje je saznao – VIDEO

Ranije ove godine, Hilari Klinton je privukla svoj deo hakerske pažnje kada je rekla za Conway Daily Sun u Nju Hempširu da će kao predsednik “doći do dna“ NLO zataškavanja. To je poslužilo kao još jedan magnet za globalnu hakersku zajednicu.

I Bil Klinton je dao sve od sebe da privuče pažnju NLO hakerskih grupa. U govoru 2005. godine u Hong Kongu, Bil Klinton je rekao publici: “Pokušao sam da saznam da li je bilo nekih tajnih vladinih dokumenata koji otkrivaju stvari, i ako ih je bilo, ona su skrivena i od mene takođe.

Ne bih bio prvi predsednik kog su podređeni lagali. Ali možda postoji negde neki karijerista koji krije ove mračne tajne, čak i od izabranih predsednika. Ali, ako je tako, uspešno su me izbegli, i skoro me je sramota da vam kažem da sam pokušao da saznam.“

Na pitanje lista iz Nju Hempšira šta je njen suprug pod time mislio, gospođa Klinton je odgovorila: “Mislim da samo već bili posećeni. Ne znamo to za sigurno.“ 2014. godine, Bil Klinton je rekao televizijskom voditelju Džimiju Kimelu: “Ako smo bili posećeni od strane vanzemaljaca nekada, ne bih se iznenadio. Samo se nadam da nije kao na filmu “Dan nezavisnosti,“ da je to sukob.“

CIA, NSA i DNI vrlo dobro znaju da je NLO hakerska zajednica veoma vešta u hvatanju privatnih e-mejlova onih za koje oni veruju da poseduju znanje o njihovoj omiljenoj temi. Džon Podesta takođe to zna.

Jedan deo istraživačke NLO zajednice prolazi kroz legalne kanale, često sa razočaravajućim rezultatima, a drugi deo obavlja kompjuterska hakovanja. U septembru ove godine su dva čoveka iz Severne Karoline bili deo hakerske grupe koja je optužena za hakovanje ličnog e-mejl naloga direktora CIA-e Brenana i direktora DNI Klapera.

Ostala tri člana hakerske grupe su živela u Britaniji. Poruka jednog od optuženih iz Severne Karoline glasi: “U potrazi sam za dokazima o vanzemaljcima još od Garija.“ To se odnosilo na Garija Mekinona, britanskog NLO hakera. Dok je pretraživao Brenanove mejlove, jedan od hakera je tvrdio da je naišao na informaciju koja je pokazala da je CIA učestvovala u torturi: “Je… posedujem ovog luzera Brenana, upravo sam objavio njihove mejlove gde priznaju mučenje.“

Ovo je primer kako NLO hakeri, dok su potrazi za informacijama o svojoj omiljenoj temi, nailaze na strane informacije koje su ipak od interesa. I upravo su tako hakeri prodrli u Podestin mejl i drugih demokrata koji su od interesa za Džulijana Asanža i WikiLeaks i kampanju Donalda Trampa. Opet, ne postoji ni najmanji komadić dokaza o umešanosti ruske vlade.

Korporativni mediji pokušavaju da za hakovanje Podestinog mejla i drugih zvaničnika kampanje Klintonove okrive ruskog predsednika Vladimira Putina. To je zato što demokrate ne žele da se osramote priznajući da su pravi krivci hakeri koji su želeli da znaju više o Podestinom znanju o “malim sivim vanzemaljcima.“

To je krivica Podeste i gospodina i gospođe Klinton što su svojim pričama o vanzemaljcima privukli pažnju svakog kompjuterskog hakera na planeti koji su željni i najmanjeg zalogaja koji poseduju vlada i privatni računari o vanzemaljcima.

Skoro uvek je se dešava da je kompjutersko hakovanje za koje se krive zli hakeri koje podržava neka država ustvari rezultat tinejdžera povezanog sa modemom iz podruma svojih roditelja.

Webtribune.rs