Čuveni britanski haker upao u sistem NASA: Zavrteće vam se u glavi od zaprepašćujućih činjenica koje je saznao – VIDEO

sts-51-l-challenger

NASA je napravljena kao paravanska organizacija i stvorena je da bi skretala pažnju i zabavljala masu svojim „raketama“ koje su „zabavne za posmatranje“  dok stvarne svemirske operacije izvode snage američke vojske i mornarice.

Kako navodi Gari MekKinen, britanski haker koji je upao u kompujutere američke vojske, mornarice i NASA, ljudi već poseduju potpuno opremljeni svemirski ratni brod.

Između ostalog, MekKinen je pronašao jedan dokument pod nazivom „Nevanzemaljski oficiri” koji sadrži imena i činove službenika koji su u svemiru, brodove na kojima se nalaze i „materijalni transfer” među brodovima.

MekKinenovo otkriće osnažuje navode brojnih uzbunjivača koji su naveli da su služili u svemiru ili na Marsu.

Kada već govorimo o Marsu, nije isključeno ni da je istraživanje Marsa od strane NASA-e jedna velika farsa i skretanje pažnje napravljeno s ciljem da se ukrade 2,5 milijardi dolara od poreskih obveznika.

Ipak, jedna od najvećih NASA-inih prevara do sada jeste lažna misija na Mesec.

Glavni razlog zbog kojeg se misija na Mesec nikada nije dogodila jeste takozvani Van Alenov pojas zračenja, a ovu teoriju potvrđuju brojne slike i snimci puni nedoslednosti.

Prema navodima NASA-e, astronauti nisu imali nikakvu zaštitu od zračenja osim svemirskih odela.

Ovo je isečak iz NASA-inog članka napisanog 20. avgusta 2012. godine:

„Kako se udaljavamo od Zemlje prolazimo kroz Van Alenov pojas visokog zračenja. Ovo zračenje može da ošteti sistem navođenja, kompjutere na letelici ili elektroniku na Orionu.

Naravno, kroz ovo polje moramo proći dva puta, jednomkad krenemo i jednom u povratku. Ipak, Orion je zaštićen i njegov štit će biti test za količinu zračenja, a senzori će prikupiti podatke koje će naučnici kasnije istraživati. Moramo rešiti ovaj problem pre nego što pošaljemo ljude u svemir”.

Ako NASA još pokušava da nađe način na koji bi ljude sigurno prenela kroz Van Alenov pojas u 2012. godini, kako su onda uspeli da ga zaobiđu 1969. godine? Nisu uspeli, zato što su sve NASA-ine misije na Mesec bile bespilotne.

https://youtu.be/EssKzOj-kME

To takođe objašnjava zašto su članovi tima Čelindžer STS-51-L i danas živi: nisu bili na spejs šatlu kada je eksplodirao.

Danas je moguće pronaći šest od sedam članova tima i oni su živi i zdravi i ne kriju svoj identitet.

Dvoje njih se prave da su svoji identični blizanci dok se drugo dvoje nije ni potrudilo da promeni ime I stvori lažni alibi. Preostalih dvoje je samo neznatno promenilo ime.

Sve ovo nas navodi na jedno pitanje: Šta je od onoga što vidimo na TV-u zapravo istina?

Webtribune.rs