KEDMI: Rusija će odneti potpunu pobedu u Ukrajini a Zapad će gurnuti u najstrašniju katastrofu

Rusija će gurnuti kolektivni Zapad u najstrašniju katastrofu, odnevši potpunu i bezuslovnu pobedu u Ukrajini, smatra bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi.

Uslov za to je širenje specijalne operacije demilitarizacije i denacifikacije na celu Ukrajinu, a ne samo u granicama Donbasa.

Molimo svih naših 150.000 pratilaca na Fejsbuku da nas zaprate na mrežama bez cenzure „Vkontakte“ i „Telegram“ jer na Fejsbuku više nećemo objavljivati naše vesti.

„Ako ovo bude potpuna, konačna, neopoziva pobeda, to će konačno uništiti sve planove Sjedinjenih Država, Evrope i NATO-a protiv Rusije“, rekao je Kedmi u programu Veče sa Vladimirom Solovjevim.

On je ranije izjavio da ruska vojska planira da potpuno eliminiše Oružane snage Ukrajine i liši Ukrajinu vojske.

„Glavni cilj Oružanih snaga RF je demilitarizacija Ukrajine, što će je ostaviti bez vojske. Takvi planovi su užasnuli Kijev, jer to znači da će ruske trupe biti prinuđene da unište ili zarobe svakog ko je spreman da uzme oružje i suprotstavi se Rusiji“, kazao je on.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti naše najbolje vesti kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja

Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

(novosti.rs)