JUGOSLAV PETRUŠIĆ: Preko Srebrenice su do sada opljačkali 25 milijardi evra, evo ko je sve učestvovao .. – VIDEO

petrusic

Gost emisije „Intervju“ bio je Jugoslav Petrušić Dominik, srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac, bivši pripadnik Legije stranaca i Francuske vojno-obaveštajne službe.

Srebrenica je fizička veza sa Ovčarom i Račkom. Fenomen Srebrenice je jedna velika prevara koju su kreirale strane agenture.

Na spisak poginulih u Srebrenici su uvršteni svi preminuli širom Bosne pa čak i nestali u Srbiji.

Ova istraživanja nisu rađena sa srpskim stručnjacima i forenzičarima kako pravila nalažu već su to činile strane agencije i nevladine organizacije.

Sve ovo je velika prevara koja sa dokumentima može da se raskrinka.

Stradala su 484 ratna zarobljenika, i to nije sporno a sve ostale žrtve su dodate na spisak iz ovih 10 opština koje sam naveo i to u različitim godinama i različitim povodom.

Žarko Korać, Nenad Čanak i Čeda Jovanović isistiraju na genocidu iz ličnog koristoljublja, a Korać je naprimer javno podržao teroristički akt na tuzlanskoj kapiji i Jasmina Imamovića.

Korać je sa Čankom bio te 2005. godine u Tuzli a to kriju.

Svuda postoje dokumenti koji jasno govore iz kojih su sve opština doneti mrtvi i sahranjeni u Srebrenicu, ali to svi kriju.

Ta prevara je počela sa Ovčarom, pa preko Srebrenice se završila sa Račkom. To je međunarodna zavera i prevara sa ciljem da uništi Srbiju.

Sva dokumenta koja posedujem nikada nisu uzeta u obzir ni u haškom sudu ni u Sarajevu jer nepobitno dokazuju da je mit o Srebrenici obična laž.

Ali zašto je potreban taj mit, bolesnicima koji ga promovišu. Petrušić tvrdi da je do sada na tu zaveru i mit potrošeno 25 milijardi evra od čega žive lopovi i bolesnici koji taj mit održavaju. To je jedna velika prevara i pljačka.

Ko je sve u ovoj prevari veka učestvovao iz Srbije i sveta pogledajte u videu.

Webtribune.rs

Pogledajte video: