HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBAR: Za Ovna danas nepovoljan dan za posao, da izbegava rizik

vbkjfghk9473598rgfhj

OVAN

POSAO: Pred vama nije povoljan dan za posao. Moguće su brojne komplikacije i problemi, pa povedite računa o tome. Preporuka je da danas izbegavate bilo kakav vid rizika na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni jer vam se čini da vas voljena osoba na neki način zapostavlja. Imate utisak da često sve drugo stavlja ispred vaših želja i potreba…

ZDRAVLJE: Moguća je jača glavobolja. Današnji dan vam nije povoljan i nalazite se pod velikim pritiskom. Moguće je da imate problem sa stresom. Posavetujte se sa vašim lekarom.

BIK

POSAO: Imate utisak da nećete uspeti da ostvarite sve svoje planove, ali to je sasvim uredu. Postavili ste sebi previsoke ciljeve. Za sada pokušajte barem malo da spustite lestvicu.

LJUBAV: Teško vam je da svoje emocije pokažete otvoreno, što vaš partner ne može da razume. Imate manje probleme u vezi. Ipak, sve može da se popravi ako se budete potrudili i poradili na komunikaciji.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica kao i problemi vezani za umor. Preporuka je da se trudite da tokom dana budete aktivniji, kako bi onda telo uveče imalo veću potrebu za snom.

BLIZANCI

POSAO: Oslanjate se na stare saradnike sa kojima ste nekada imali dobar odnos. Moguće je da ćete preko njih dobiti novu poslovnu priliku. Spremni ste da se posvetite poslu.

LJUBAV: Nisu naglašena nova dešavanja na emotivnom planu. Tokom današnjeg dana ćete biti malo pasivni. Moguće je da ćete svoje vreme provesti okruženi porodicom ili prijateljima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma koji su jako važni za brojne funkcije u vašem organizmu. Potrudite se da živite zdravo i da jedete dovoljno svežih namirnica.

RAK

POSAO: Iskreno pokazujete svoje mišljenje, čak i kada je negativno, jer nemate problem da uđete u konflikt sa bilo kim. Moguće je da ćete danas imati manje svađe sa kolegama.

LJUBAV: Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti za odnos koji imate sa voljenom osobom. Probajte da razgovarate o svemu što se dešava. Postoje šanse da nađete zajedničko rešenje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta, neophodno je da malo više računa povedete o svojoj ishrani u narednom periodu. Potrudite se da smanjite unos testa, ugljenih hidrata, a da povećate unos vode.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da se bavite sa dva različita posla ili ćete ostvariti neki dodatni izvor prihoda. U svakom slučaju, dupla zarada će vas svakako obradovati.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja sa kojom možete imati flert duže vreme, pre nego što uđete u vezu. Moguće je da ni sami niste spremni da naglo prelomite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da bude povišen kod vas u narednom periodu, pogotovo ako ste već do sada na tom polju imali ranije neke probleme.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas manji finansijski gubici ili neki drugi problemi na ovom polju. Povedite računa da ne rizikujete previše sa novim ulaganjima. Držite se starih dobro proverenih poslova.

LJUBAV: Nesigurni ste u svoja osećanja i potrebno vam je malo više vremena kako bi shvatili šta zaista želite. Moguće je da ponekad imate problem da pokažete svoje emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim upalama i infekcijama. Moguć je pad imuniteta u ovom periodu kod vas pa je važno da pazite na svoje zdravlje. Izbegavajte naprezanje.

VAGA

POSAO: Očekujete mnogo u trenutnom periodu, moguće je da sada nećete dobiti baš sve ono što tražite. Potrudite se da pokažete dovoljno strpljenja i prema sebi i prema drugima.

LJUBAV: Moguće je da smatrate da je vaš partner nekako nezreo u odnosu na vas, što počinje sve više da vam smeta iz dana u dan. Povremeno imate utisak da ipak niste jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas u narednom periodu. Unos tečnosti prilagodite prema savetima vašeg lekara. Idite na redovne kontrole.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, i čini vam se da nećete uspeti sa svim tim da izađete na kraj. Imate manjak energije. Potrudite se da se ne forsirate i zamolite druge da vam pomognu.

LJUBAV: Imate jake emocije prema jednoj osobi iz vašeg bliskog okruženja ali joj to još niste stavili do znanja. Moguće je da čekate pravi trenutak kako biste mogli da joj priđete.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta pa povedite računa o svom zdravlju koje generalno nije sjajno. Ukoliko postoje neke tegobe koje vas već muče, obavezno posetite vašeg lekara.

STRELAC

POSAO: Nadali ste se da ćete imati više slobodnog vremena, ali ipak imate previše posla. Za sada se potrudite da se posvetite obavezama. Nemojte da odugovlačite sa poslom.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan tokom kog ćete imati brojne prilike za flert i lepa dešavanja. Važno je da ostanete spremni za nove mogućnosti i da ne zatvarate svoje srce.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da proverite svoju dioptriju. Očekuju vas mogući problemi sa vidom i očima. U ovoj fazi vam takođe može biti problematičan i donji deo leđa.

JARAC

POSAO: Moguće je da na poslovnom planu nemate veće promene, a ni probleme. Sve teče prilično glatko. Možete da očekujete opušten dam tokom kojeg nećete biti opterećeni.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čini vam se da partner više nije zainteresovan za vas na isti način. Imate manje probleme sa samopouzdanjem. Slobodni Jarčevi nemaju promene danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku, organima za varenje generalno. Mogući su manji problemi sa probavom. Pazite šta jedete i proveravajte rok trajanja namirnica.

VODOLIJA

POSAO: Za sada je najpametnija taktika da budete strpljivi i da ne forsirate nova dešavanja na poslovnom planu. Nemojte da gubite glavu za novim idejama, budite staloženi i prizemni.

LJUBAV: Očekuje vas prijatan dan u kom ćete uživati zajedno sa osobom koju volite. Nemate veće probleme u vašem odnosu i generalno ste zadovoljni. Slobodnima se dopada Bik.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj organizam. Takođe, uradite kontrolu krvne slike kako bi proverili kakvo je stanje vezano za nivo gvožđa.

RIBE

POSAO: Konsultujte se osobom u koju imate poverenja ako planirate da pokrenete neki novi posao. Potreban vam je nečiji savet. Moguće je da ne vidite dobro sve stvari iz vašeg ugla.

LJUBAV: Veoma ste strastveni i uživate u svemu što vam život pruža! Pred vama je raznolika ljubavna ponuda. Imate šansu da birate osobu koja vam najviše odgovara, pa budite mudri.

ZDRAVLJE: Moguće su hronične tegobe danas. polje zdravlja vam nije sjajno postavljeno, pa se može vratiti umor ali i tegobe sa cikrulacijom, nogama, zglobovima, hormonima…

(astrousluge.com)