HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR: Za Lava povoljan dan i dobar faktor sreće

Vector gold circle with the signs and the constellations of the zodiac

OVAN

POSAO: Moguće je da nećete dobiti baš sve ono čemu ste se nadali. Ne treba da se brinete previše. Doćiće vam i bolji dani. Potrudite se da se danas ne bavite previše poslom.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive preokrete na polju ljubavi. Moguća su lepa dešavanja sa nekom Vagom. Pred vama je period u kojem možete biti veoma zaljubljeni i emotivni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Očekuje vas faza koja može da bude nepovoljna po vaše zdravlje. Preporuka je da se oko svega posavetujete sa lekarom.

BIK

POSAO: Niste zadovoljni situacijom koju imate na polju finansija. Potrudićete se da napravite ozbiljne promene na ovom planu. Spremni ste da date sve od sebe kako bi do promena došlo.

LJUBAV: Moguće je da ste preterano ljubomorni i da to negativno utiče na odnos koji imate sa voljenom osobom. Spremni ste da se menjate samo ako i ona bude promenila neke svoje navike.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak. Mogući su manji problemi na ovom planu, pre svega zbog tenzije i nervoze koju često osećate. Potrebno je da se potrudite da budete opušteniji.

BLIZANCI

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da funkcionišete u takvoj atmosferi. Imate želju da odete što pre sa posla. Niste spremni da pravite bilo kakve kompromise danas.

LJUBAV: Partner se trudi da vam ugodi ali vi kao da nemate adekvatnu reakciju na to. Potrebno vam je malo odmora od svega. Moguće je da se vaše emocije polako gube prema njemu.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Današnji dan vam generalno nije povoljan pa i na polju zdravlja možete da budete i te kako skloni nekim novim poteškoćama. Pazite se.

RAK

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza. Pred vama je prilika i da dobijete neki dodatni posao. Iako je nedelja veoma ste zauzeti i maksimalno ste angažovani kada je ovo polje u pitanju.

LJUBAV: Dopada vam se malo mlađa osoba sa kojom možete da imate veoma zanimljiv odnos. Pred vama je prava ljubavna avantura u kojoj ćete uspeti iskreno da uživate.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam nije baš najbolje. Moguće je da vam se polako vraćaju neke hronične smetnje koje ste imali ranije, u prošlosti. Vreme je da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete se upustiti u manje rizike na polju finansija. Očekuje vas pozitivan ishod uprkos verovanju mnogih. Pred vama je povoljan dan i faktor sreće vas i te kako prati.

LJUBAV: Dolaze vam emotivne promene. Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja ne očekujete. Spremni ste da se opustite i da ponovo zavolite, da pustite novu osobu u svoje srce.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prijaće vam aktivnost. Spremni ste za bavljenje sportom, rekreacijom. Važno je za vas da budete u dobroj kondiciji, tada se najbolje osećate.

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete solidnu situaciju. Prevazićićete neke prepreke. Možete da se nadate generalno dobrom danu na ovom polju.

LJUBAV: Na polju ljubavi nema većih promena. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Spremni ste da pravite kompromise kako bi vaš odnos i na duže staze uspeo dobro da funkcioniše.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom želucu i žuči. Mogući su problemi sa zdravljem. Preporuka je da se na vreme javite vašem lekaru ako primećujete neke simptome.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete važan razgovor za posao na kom ćete imati priliku da jasno i glasno kažete neke stvari. Pred vama je period u kojem ćete biti uspešni.

LJUBAV: Izdvojite svoje vreme za voljenu osobu. Potrebno je da joj se više posvetite ako želite da ostanete zajedno. Važno je da se setite kako vam je bilo na samom početku veze.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata su mogući. Ukočenost vas prati i zbog nje ste bezvoljni i neraspoloženi. Prijala bi vam masaža i odlazak kod fizioterapueta ili kiropraktičara.

ŠKORPIJA

POSAO: Veoma ste snalažljivi i lako izlazite na kraj sa nekim poteškoćama koje su vam mogle doći nepredviđeno. Iako dosta toga može da se promeni, za sada se držite na površini.

LJUBAV: Upotrebite svoju kreativnost u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrebno je da unesete neke inovacije u vaš odnos. Budite kreativni i dajte malo mašti na volju!

ZDRAVLJE: Potrebam vam je odmor. U prethodnom periodu ste bili opterećeni svim i svačim a sada je došao trenutak u kojem će vam prijati da malo predahnete i da se opustite.

STRELAC

POSAO: Moguće je da vam je poverena neka veoma važna uloga i da ste odjednom postali osoba od autoriteta. Spremni ste da prihvatite odgovornost iako je niste očekivali.

LJUBAV: Važno je da u odnosu sa voljenom osobom pokažete dovoljno razumevanja i fleksibilnosti. Neće vam biti teško, takvi ste po prirodi. Važno je da ljubavi još ima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Nikotin za vas može da bude veoma štetan. Potrudite se da se okrenete stvaranju zdravijih svakodnevnih navika.

JARAC

POSAO: Nećete se pokajati ako budete poslušali svoju intuiciju. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na polju posla. Generalno lako rešavate sve manje komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Potrebno je da pokažete više smirenosti u komunikaciji sa voljenom osobom, a ne da potpirujete svađe. Nemojte da provocirate jer stanje onda može da bude samo još gore.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju. Mogući su neki problemi sa vidom i očima kod vas u narednom periodu. Generalno vam nije povoljna faza pa pripazite na svoje zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete neki vid neizvesnosti kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ste sada na prekretnici i da ni samo još uvek niste doneli odluku kojim putem da krenete.

LJUBAV: Partner vam zamera neke stvari iz prošlosti iako to ne pokazuje sasvim otvoreno. Moguće je da ćete imati manje nesuglasice sa njim oko drugih stvari i sitnica.

ZDRAVLJE: Prati vas stanje hroničnog umora kojem nikako ne možete da pobegnete. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od stresa i obaveza i da napunite svoje baterije.

RIBE

POSAO: Stalno ste u pokretu. Naredni period vam je povoljan za poslovna putovanja, promene radnog mesta, kao i za nove preokrete na ovom polju. Kod vas se uvek nešto dešava.

LJUBAV: Potrebna vam je vaša sloboda. Ne osećate se dobro ako je partner preterano posesivan ili ako vas na bilo koji način guši. Potrebno je da imate neko vreme samo za sebe i kad ste u vezi.

ZDRAVLJE: Na ovom polju vas očekuje generalno pozitivno stanje. Nisu naglašeni novi problemi. Vi inače imate običaj da vodite računa o sebi i svojim potrebama.

(astrousluge.com)