HOROSKOP ZA 2. MART: Blizanci očekuju pomoć od bliske osobe na poslovnom planu

cv ndswh3897

OVAN

POSAO: Niste spremni da neke stvari na ovom planu privedete kraju. Vreme je da se suočite sa sopstvenim nesigurnostima. Dajte sebi vremena da budete sasvim sigurni u neke odluke.

LJUBAV: Od svog partnera očekujete da vam bude maksimalno posvećen. Moguće je da nekada preterujete sa svojim zahtevima. Vodolija vam jako odgovara na svim poljima.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje oči od nekih sitnijih povreda ili problema. Proverite da vam se dioptrija nije slučajno promenila. Pred vama je faza u kojoj je osetljiv i čeoni predeo glave.

BIK

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za poslovno unapređenje, ako se budete posvetili edukaciji ili usavršavanju. Pokažite da ste spremni da sada maksimalno radite na sebi.

LJUBAV: Deluje vam da se partner ponaša drugačije prema vama. Niste sigurni da li možete da mu verujete i dalje. Ako ste u vezi sa Ribom, nakon težeg perioda dolazi do stabilizacije.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom. Posetite stomatologa, ako budete primetili bilo kakve probleme u ovoj fazi kako kasnije ne bi došlo do nekih većih komplikacija.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog posla. Očekujete pomoć od neke bliske osobe kada je u pitanju ovo polje. Pred vama je period u kojem možete imati mnogo sreće na ovom planu.

LJUBAV: Dolazite do kontakta sa osobom koja vam je već neko vreme intrigantna. Očekuje vas prilika da joj se predstavite u najboljem svetlu. Ovan bi mogao da bude vaš idealan partner.

ZDRAVLJE: Stanje je sve bolje. Ukoliko ste imali bilo kakve tegobe, one se sada postepeno smiruju. Povoljan je period za bilo kakav veći tretman ili intervenciju. Lako dolazi do oporavka.

RAK

POSAO: Dolazite do novih kontakata koji vam mogu biti od korsiti. Potrudite se da na pravi način upotrebite svoje komunikacijske sposobnosti. Pred vama je povoljan period.

LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom osećate veliko olakšanje. Veza sa nekim zemljanim znakom bi vremenom mogla da napreduje i do ostvarenja zajednice ili braka.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Ukoliko ste pušač, ozbiljno razmislite o tome da promenite svoju lošu naviku. Polako dolazi vreme u kojem na prvo mesto treba da stavite svoje zdravlje.

LAV

POSAO: Moguće je da ste preterano brzopleti i da vam to stvara manje probleme u poslovnom okruženju. Iako možda nemate dovoljno iskustva u poslu kojim se bavite treba da znate kada da stanete.

LJUBAV: Možete da očekujete strastven susret sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je niz uzbudljivih dešavanja na ovom polju. Sa Blizancem možete da očekujete primamljiv flert.

ZDRAVLJE: Imate višak energije, prijaće vam trening. Generalno vas očekuje jako dobar dan tokom kojeg će vaše raspoloženje biti na veoma visokom nivou! Opustite se i uživajte!

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku da pokažete svoje poslovne sposobnosti. Dolazi vam dobar period tokom kojeg vam se postepeno otvara i šansa da napredujete.

LJUBAV: Možete da očekujete lepu atmosferu sa osobom koju volite. Ponovo ćete se zbližiti i osetiti strast, kao nekada. Ako ste u vezi sa Rakom, vaša bliskost je pogotovo naglašena.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe ili probleme. Možete da se nadate jako dobrom danu na svim poljima.

VAGA

POSAO: Radite prekovremeno i trudite se kako bi ostvatili pomake na poslovnom planu. Veoma ste posvećeni svojoj karijeri. Važno vam je da na ovom planu izgradite poseban imidž.

LJUBAV: Dan je povoljan ukoliko imate partnera. Možete da očekujete da će vaš odnos postati čvršći i stabilniji. Odnos sa osobom rođenom u znaku Lava vremenom može da napreduje.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost umerenog tipa. Preterano forsiranje vam neće prijati ali neki vid vežbanja može imati pozitivne efekte na vas i vašu osetljivu kičmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Preispitujete svoje planove i pitate se da li su dovoljno realni. Možete da očekujete splet srećnih okolnosti. Ni u jednom trenutku nemojte da sumnjate u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Moguće je da ste imali neke probleme u braku ali i da ste stanje između vas i voljene osobe postepeno popravlja. Odnos sa Bikom bi mogao da bude posebno dobar.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da jedete što više svežih namirnica i domaće hrane. Izbegavajte fast food, grickalice, slatkiše i gazirane sokove. Menjajte stil života.

STRELAC

POSAO: Možete imati manji nesporazum sa svojim saradnicima. Kod vas je sve po principu “što na um to na drum”. Ne želite da prećutkujete neke očigledne istine, bez obzira na sve.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često viđate ali još uvek ne znate njeno ime. Skupljate hrabrost da joj priđete. Postepeno ćete uspeti da ostvarite makar prijateljski odnos.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da ojačate imunitet. Generalno stanje na polju zdravlja nije loše ali uskoro vam dolazi period u kojem bi vaš organizam mogao da bude malo oslabljen.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, očekuju vas pozitivna dešavanja i povećanje zarade. Pogotovo ako se bavite administracijom možete ostvariti neki vid uspeha.

LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom koji spreman da vam sada pruži više pažnje nego u prethodnom period. Polako ostvarujete konstruktivnu atmosferu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao biti osetljiv, a to se pogotovo odnosi na pluća, srce ali i želudac i generalno abdomen. Posetite lekara ako imate tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da donosite nepromišljene odluke. Dajte sebi malo vremena da vam se neki utisci slegnu. Vi ste generalno nestrpljivi i impulsivni ali sada vam se to može obiti o glavu.

LJUBAV: Moguće je da priželjkujete emotivne promene. Ne osećate se dobro sada i želite da uradite nešto po tom pitanju… Odnos sa nekim vatrenim znakom bi mogao značajno da napreduje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku i crevima. Probava vam je usporena pa na tom planu možete da imate neke manje tegobe. Važno je da na pravi način regulišete svoju ishranu.

RIBE

POSAO: Još malo sačekajte sa donošenjem važnih odluka. Moguće je da trenutno ne vidite sve iz prave perspektive. Nemojte da slušate tračeve i glasine već samo proverene informacije.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja. Uskoro ćete imati priliku da uđete u vezu sa njom. Ukoliko ste već u braku, ozbiljno razmišljate o potomstvu.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj vas muči ali ne biste trebali da imate veće probleme. Izbegavajte zagušljive prostorije i duvanski dim. Osim disajnih puteva nemate druge osetljive tačke danas.

(astrousluge.com)