HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR: Strelac ima dobar dan za posao

vycbnycfbngy

OVAN

POSAO: Može vam se pružiti prilika za saradnju sa inostranstvom, koja bi bila veoma povoljna po vaš posao. Iskoristite maksimalno svaku šansu koja vam se na ovom polju ukaže.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i privlačni osobama suprotnog pola. Šaljete neku pozitivnu energiju i lako sklapate nova poznanstva. Možete da očekujete dobar dan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas generalno su mogući i problemi sa disajnim putevima i respiratornim sistemom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

BIK

POSAO: Nemate neke veće promene na ovom planu tokom današnjeg dana. Sve teče kao i do sada, mirno i bez stresa. Možete da očekujete da ćete biti prilično opušteni kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Moguće je da vam smeta ljubomora koju pokazuje vaš partner i da sve češće imate nesuglasice zbog toga. Pred vama je faza u kojoj ćete sve češće razmišljati o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Tokom današnjeg dana će vam prijati da se malo odmorite, da se posvetite sebi i dragim ljudima. Izađite u šetnju po prirodi ili ugodite sebi.

BLIZANCI

POSAO: Sami donosite važne odluke vezane za posao i trudite se da nikog ne opterećujete svojim dilemama i problemima. Važno vam je da napravite prvi korak ka rešavanju problema.

LJUBAV: Želite da pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada ali niste sigurni kako to da uradite. Moguće je da vam je potrebno još malo vremena da pokrenete inicijativu.

ZDRAVLJE: Osetljiva kolena i zglobovi su naglašeni kod vas, pa sa te strane možete imati neke poteškoće. Današnji dan vam nije preterano povoljan za intezivnu fizičku aktivnost.

RAK

POSAO: Moguće je da vas očekuje veoma naporan dan tokom kog ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Pred vama je faza u kojoj ćete biti maksimalno posvećeni vašem poslu.

LJUBAV: Bićete pozitivno iznenađeni predlogom od strane jedne zanimljive i šarmantne osobe. Pred vama je lep ljubavni susret. Ukoliko imate partnera, sa njim se slažete jako lepo.

ZDRAVLJE: Smanjite nervozu i stres. Možete da očekujete da ćete imati bolje stanje na polju zdravlja onog trenutka kada zaista krenete putem stvaranja unutrašnjeg mira.

LAV

POSAO: Smatrate da postoje neke stvari koje morate da razjasnite sa svojim nadređenima i nećete odustati dok ne postignete svoj cilj. Spremni ste da konkretno porazgovarate o svemu.

LJUBAV: Moguće je da niste dovoljno spontani u kontaktu sa osobom koja vam se dopada i da ste previše stegnuti. Pred vama je faza u kojoj ćete imati šansu da se bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas danas. Možete da očekujete generalno pozitivne okolnosti. Dobro ste raspoloženi i imate sasvim dovoljno energije.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete se posvetiti sitnim poslovima koje ste trebali da završite još pre izvesnog vremena. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da se organizujete.

LJUBAV: Pokažite partneru kako se osećate i recite mu da vam je važno da sačuvate vaš brak. Pred vama je šansa za pomirenje. Samo je važno da ne budete škrti na emocijama.

ZDRAVLJE: Smetaju vam cigarete i duvanski dim. Moguće je da imate veće probleme vezane sa disajne puteve i da biste po tom pitanju trebali da se obratite nekom od stručnjaka.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete pružiti savet i pomoć nekoj osobi kojoj te potrebno. Imate mnogo iskustva u pomaganju drugima. Spremni ste da svoje iskustvo podelite sa drugima.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije sjajan i niste zadovoljni. Imate utisak da su vam se planovi pretvorili u kule od peska. Moguće je da ćete uskoro početi ponovo, iznova, sami.

ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna bolja nega. Pred vama je period u kojem su moguće poteškoće sa iritacijama, suvoćom kao i alergijskim reakcijama. Posavetujte se sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Odlučno nastupate i nemate dileme kada je u pitanju polje psosla. Pred vama je dan u kom ćete biti veoma aktivni. Možete da očekujete i neke nove prilike za posao i zaradu.

LJUBAV: Nema naznaka za velike promene na polju emocija tokom današnjeg dana. Nije povoljan period za početak veze. Pokušajte da sačekate neki bolji dan.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja bi mogla da vas prati ali generalno nemate naznake za neke veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Moguće je da ste samo hronično umorni.

STRELAC

POSAO: Prijatno ste iznenađeni pozitivnim promenama koje ste uočili na svom radnom mestu. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da ćete se lepo uklopiti u nov kolektiv.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate i bliži vam se početak veze sa novom osobom. Očekuje vas zanimljiva situacija. Spremni ste da otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani. Važno je da svakodnevno unosite više tečnosti kao i da se potrudite da jedete zdraviju hranu.

JARAC

POSAO: Vreme je da preuzmete kontrolu nad svojim poslom i životom! Samo vi možete da pokrenete neke promene! Ukoliko budete dovoljno odlučni, ostvarićete sve ono što želite.

LJUBAV: Impulsivno reagujete i nemate takta kada je u pitanju ljubavno polje. Iskreni ste i dajete svoje srce na dlanu. Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući kod vas, pa izbegavajte hladna i gazirana pića. Važno je da se potrudite i da ojačate svoj imunitet kako bi manje bili podloži infekcijama.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana nećete doći do pravih informacija na polju posla. Na neki način lako ulazite u obmanu ili zabludu. Nije vam povoljan dan za važne odluke.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv dan i neko novo poznanstvo koje će u vama probuditi želju za romantikom. Spremni ste za početak nove ljubavne veze i veoma ste romantični.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera. Važno je da na vreme povedete računa o svojim navikama kako biste mogli da predupredite neke moguće probleme na ovom polju.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora. Možete da očekujete neke manje nesporazume na polju posla. Pred vama je faza u kojoj će biti novih izazova kod vas.

LJUBAV: Prija vam flert sa jednom osobom ali kao da još uvek niste spremni da preduzmete nešto konkretnije. Moguće je da imate emotivne dileme zbog razočarenja iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Grudni koš bi mogao biti osetljiv. Povedite računa ako ste do sada već imali probleme sa srcem ili plućima. Vreme je za redovan lekarski pregled.

(astrousluge.com)