Naslovnica U FOKUSU Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića:

Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića:

Glumica Milena Radulović stigla je u Viši sud gde treba da svedoči kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Radulović je došla u pratnji svog dečka, pevača „Beogradskog sindikata“ Ognjena Jankovića, a kao podrška došao je i glumac Milan Marić.

Očekuje se uskoro da dođe i optuženi Aleksić.

Ispred Palate pravde, kao i prethodni put, stoje aktivisti sa transparentom na kom piše „Verujemo Mileni Radulović“.

Aleksić se brani sa slobode pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućnog pritvora u kom je bio od 10. septembra 2021. godine. Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

(Tanjug)

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social