Evo šta se događa sa vašim srcem kada svaki dan jedete laneno seme

fdghjrefdssdld

Ovo seme je izuzetno zdravo i korisno u sprečavanju šloga i srčanog udara. To je zbog toga što ovo super seme smanjuje nivo holesterola u krvi.

Laneno seme je prepuno vlakana, što znatno pomaže u kontrolisanju nivoa holesterola. Pa, vlakna u lanenom semenu zapravo vezuju žučne kiseline u crevima i smanjuju apsorpciju holesterola u krvotoku.

Lako možemo reći da je ova super zdrava biljka takođe jedan od najbogatijih izvora omega-3 kiselina, koje su ključna jedinjenja ćelijske membrane. One takođe mogu sprečiti stvaranje ugrušaka krvi koji mogu uzrokovati moždani ili srčani udar, a istovremeno poboljšavaju protok krvi. Omega-3 masne kiseline su izuzetno korisne u smanjenju nivoa holesterola i broju triglicerida.

Donosimo vam iskustvo jednog čoveka koji je imao ozbiljne probleme sa visokim nivoom holesterola, pa je odlučio da pokuša sa nekim prirodnim lekovima umesto tih štetnih propisanih lekova.

Džim je počeo da konzumira ¼ šolje svežih lanenih semenki svaki dan pre ručka.

Pa, kada je izmerio nivo holestrola, njegov holesterol je smanjen na 232 samo samo 15 dana, a nakon 6 meseci je holesterol smanjen na 188. On je izgubio 15 kg, a njegova koža, nivo energije, vid i njegova kosa su se takođe poboljšali.

Defininitivno treba da probate ovaj domaći lek. Samo počnite da konzumirate ¼ šolje svežih lanenih semenki svaki dan pre obroka. Laneno seme ima orašast i bogat ukus, tako da ga možete konzumirati sa svojom omiljenom salatom, jogurtom ili drugim namirnicama. Stavite laneno seme u blender ili mlin za kafu i mešajte 5 sekundi – i vaša dnevna doza lanenih semenki će biti spremna.

Definitivno treba da isprobate ovo super zdravo seme. Hvala na čitanju i molimo vas da ovaj članak podelite sa prijateljima i porodicom.

Webtribune.rs