Naslovnica IZA OGLEDALA Došlo je vreme i njega da upoznate: Ovo je tvorac HIV/AIDS najsmrtonosnijeg...

Došlo je vreme i njega da upoznate: Ovo je tvorac HIV/AIDS najsmrtonosnijeg virusa u istoriji

robert_gallo

Jedan istražni dokumentarac je probudio sumnje da je američki naučnik Robert Galo stvorio HIV/AIDS virus sedamdesetih godina prošlog veka.

Virus HIV-a je u stvari kreiran kao biološko oružje od strane naučnika radi depopulacije, navodi se u dokumentarcu.

Tvorac dokumentarca je razgovarao sa dr Robertom Galoom, a on je na pitanja odgovarao na takav način da je gotovo jasno da je on stvorio virus.

[adsenseyu1]

„Oduvek sam verovao da su HIV, rak i druge hronične bolesti neizlečive. Najbolje bi bilo da ispitate istoriju Južne Afrike i epidemiju HIV-a… politika rasne diskriminacije je zamenjena epidemijom HIV-a u crnačkoj zajednici“, navodi se u jednom od komentara na dokumentarac.

Naravno, među komentatorima je bilo i onih koji ne podržavaju ovu teoriju i koji tvrde da ih je film ubedio upravo u suprotno.

U članku sa topinfopost.com piše:

„U aprilu 1984. godine, dr Robert Galo je podneo prijavu za patent u SAD za svoj pronalazak – virus HIV/AIDS-a. Kada se neki patent odobri, kao što je bio slučaj sa patentom dr Galoa, bilo ko ko koristi proizvod duguje novac pronalazaču. Dakle, mnogi se sada pitaju zašto dr Galo još uvek nije podneo tužbu zbog neovlašćenog korišćenja njegovog pronalaska?“.

[adsenseyu4]

Naučni dokazi su kompletni i ubedljivi. Virus AIDS-a je sporedni proizvod nastao za vreme američkog programa Special Virus. Program Special Virus je bio federalni program razvoja virusa koji je trajao od 1962. do 1978. godine u SAD. Nastali virus je zatim dodat u vakcine u Africi i Menhetnu, a ubrzo je čitav svet zahvatila infekcija humanog retrovirusa koji se razlikovao od svih dotadašnjih bolesti, pošto je bio veoma zarazan i mogao je da ubije.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?time_continue=495&v=8zIqzrES8xk

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF370F“]Dokumenti o programu Special Virus pokazuju da su SAD tražile virus koji će negativno da utiče na imuni sistem.[/stextbox]

Svetski naučnici su nedavno potvrdili sa 100% sigurnosti da je AIDS stvoren u laboratoriji, a jedan od dokaza je i rad dr Galoa iz 1971. godine pod nazivom „Reversna transkriptaza čestica virusa tipa C ljudskog porekla“.

[adsenseyu1]

Njegov rad iz 1971. sadrži identične podatke kao njegova prijava iz 1984. godine.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF350D“]Dokumenti o programu Special Virus predstavljaju nepobitni dokaz da su SAD skovale tajni plan za depopulaciju.[/stextbox]

Zapravo, nisu žrtve dužne SAD, već SAD treba da plate žrtvama koje su s namerom zarazile.

Između 1964. i 1978. godine, potrošeno je oko 550 miliona dolara na ovaj tajni federalni program kako bi se izmislio AIDS. Sada je potrebno potrošiti mnogo veću sumu kako bi se zaustavio taj virus.

© 2015 Webtribune.rs[adsenseyu5][adsenseyu5]