Doktori pronađeni mrtvi nakon promovisanja holističkog leka za rak

fdgergtfds

Rak je postao jedan od najvećih izazova čovečanstva. Uprkos godinama istraživanja i praktično neograničenog finansiranja, ova bolest ostaje misterija a lek nedostižan. Ako postoji bilo kakav razlog koji će sigurno doneti profit, i izmešati emocije ljudi, to je rak.

Potraga za lekom je postala multi-milijarderska industrija koja može da podigne skoro neiscrpne izvore kad god i gde god da se nađe. Ali medicinski profesionalci, farmaceutske laboratorije i hemičari iz celoga sveta su u više navrata doživljavali neuspeh u pronalaženju leka za kojim tragaju, godinu za godinom, piše „Thelastamericanvagabond.com“

Nedavno su holistički doktori otkrili protein nazvan Globulin komponenta Makrofag aktivirajući faktor (GcMAF) za koji je primećeno da iskorenjuje ćelije raka. To je prirodno jedinjenje koje omogućava telu da se izleči.

Ovo veliko otkriće može imati ogroman značaj za budućnost lečenja raka. Ali skoro čim se vest pročula, izbila je polemika, i obavijeno je misterijom ono što bi inače bila velika novost, međunarodna, i što bi pretilo da će ugušiti idustriju raka.

Holistički lekari, koji su aktivno istraživali i pohlepno promovisali GcMAF i njegove sposobnosti za borbu protiv raka, su pronađeni mrtvi. Navodna “samoubistva“ su minimalno istražena i gurnuta pod tepih tako da vesti i mediji ne bi imali za šta da se uhvate.

Ovi lekari su bili nadomak onoga što bi mogao biti lek. Veoma interesantno, pre ovih sumnjivih smrti, jednom od doktora, doktoru Bredstritu, su vladini agenti izvršili raciju u njegovoj istraživačkoj ustanovi i oduzeli GcMAF tretman.

Jer, rak je tako veliki generator profita, da je logično da velika farmaceutska industrija ne želi da se lek pojavi u skorije vreme – naročito ne holistički, prirodni. Rak je postao neophodno poslovno sredstvo proizvođačima lekova, i ako bi se mogao izlečiti, oni bi izgubili milijarde dolara na godišnjem nivou.

Ovo bi trebalo da podigne veći alarm u javnosti nego što jeste – jer komodifikacijom ove bolesti, farmaceutska industrija je efektivno postala zavisna od patnje i smrti miliona žrtava raka svake godine. Njihova bol je farmaceutski profit.

Bez leka, žrtve raka treba da plaćaju tretmane hemoterapije i drugu medicinsku robu duži vremenski period – ponekad i decenijama. Izvan tog prihoda, prikupljanje sredstava i donacije čine ogromne količine novca i drugih resursa. To je pravi zlatni rudnik za zdravstvene ustanove i farmaceutske kompanije širom sveta. I ko zna koliko bi daleko išli da zaštite svoju imovinu?

Ovo nije prvi put da su holistički lekari umrli pod misterioznim okolnostima, u svetlu otrivanja nečeg značajnog. I to sigurno neće biti poslednji put. Kada god preduzeće ima milijarde dolara u opticaju, misteriozne smrti postanu svakodnevnica.

To se dogodilo u naftnoj industriji, u politici, i u medicinskom svetu sa zastrašujućom učestalošću. Bez obzira da li javnost odluči da to prihvati ili ne, preduzeća i ljudi će se podjednako spuštati do drastičnih mera da zaštite svoje prihode.

I ko plaća cenu za ovo nepotrebno održavanje bolesti? Mi. Naš donirani novac odlazi direktno u džepove proizvođača lekova koji se trude da spreče da se pojavi bilo kakav lek protiv raka. Mi, narod, trpimo gubitnike prijatelja i porodice, i bol usled bolesti. Teret pada na ramena ljudi, dok bogati medicinski rukovodioci pune džepove krvavim novcem.

Webtribune.rs