Naslovnica IZA OGLEDALA Devojka sa prokletstvom večne mladosti: Već 2 decenije stoji na 24 godine

Devojka sa prokletstvom večne mladosti: Već 2 decenije stoji na 24 godine

[adsenseyu2]

Anne-Bolton

[adsenseyu3]

Današnje žene troše mnogo novca kako bi „zategle“ lice i obrisale bore, a ponekad su spremne da urade bilo šta ne bi li se podmladile. Sasvim suprotno, jedna četrdesetsedmogodišnja Britanka čini sve kako bi izgledala – starije, pa čak namerava i da plati plastičnu operaciju koja će joj dodati koju godinu.

En se sa 24 godine udala za svog vršnjaka Kristofera Boltona. Na početku je sve bilo u redu, ali onda su počele razmirice zbog Eninog izgleda. Ona nije uopšte starila!

„Pred moj trideseti rođendan, muž je primetio kako se za mnom okreću momci koji su mnogo mlađi od mene i postao je jako ljubomoran“, kaže En Bolton. Ljudi su počeli da posmatraju Kristofera drugim očima, osuđujući njegov odnos sa mladom devojkom.

Iako su zajedno stvorili dvoje divne dece i bili u braku 8 godina, na kraju su se ipak razveli. Majka dvojice sinova je jako tugovala zbog razvoda, ne dozvoljavajući mladim ljudima da joj se približe.

[adsenseyu1]

Nakon 4 godine, stvari su krenule nabolje. En je upoznala Brajana Grejema, kojem se jako dopalo što mu je partnerka neverovatno mlada. Usledilo je njeno drugo venčanje.

En mu je rodila dvoje dece, ali kada je Brajan napunio 42 godine, ona je još uvek izgledala isto. U braku su ponovo počeli konflikti i razvod je bio neizbežan.

Ona je pokušala da osnuje vezu sa mlađim udvaračima, ali to joj nije prijalo. Priče o automobilima i noćnim klubovima su joj bile neverovatno dosadne.

Poslednji put je pokušala sa tridesetdvogodišnjim električarem Polom Smitom, ali se i ova veza raspala kada su Pola počeli nazivati pohotnim jarcem, a nju sponzorušom koja je sa njim samo zbog novca.

Ova „večno mlada“ Britanka je pokušala da ne razmišlja o ružnim stvarima i okrenula se svojim sinovima, ali i oni su počeli da je izbegavaju jer im je „plašila“ devojke:

„Vršnjakinje mojih sinova su prvo pomislile da su oni zauzeti kada bi me videle što je njih počelo da izluđuje. Odnosi sa mojim prijateljicama su se takođe raspali jer su mi zavidele i bile ljubomorne. Svakog jutra u ogledalu tražim bar jednu nadu, jednu boru, ali moja koža je i dalje glatka. Moja mladost je moje prokletstvo – deca me izbegavaju, stariji muškarci beže od mene, a sa mlađima nemam dodirnih tema za razgovor“, zaključila je En.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]