Dejli mejl: Tramp sumnja da će Mask kupiti Tviter zbog nekoliko razloga

Bivši američki predsednik Donald Tramp izrazio je sumnju da će vlasnik Tesle Ilon Mask privesti kraju posao o kupovini Tvitera. Prema Donaldu Trampu, društvena mreža je puna problema, uključujući „veliki broj botova i lažnih naloga“, prenosi Dejli mejl.

Donald Tramp je predvideo da Ilon Mask neće kupiti Tviter zbog brojnih problema na društvenoj mreži. Reči bivšeg američkog predsednika usledile su nakon što je šef Tesle saopštio da je odlučio da “ privremeno obustavi “ posao oko preuzimanja platforme, navodi Dejli mejl.

„ Mislim da Mask neće kupiti Tviter, jer ima mnogo lažnih naloga i botova “, rekao je Tramp na sastanku sa pristalicama u Teksasu. Ima mnogo problema sa Tviterom. Ali i sam Tviter ima mnogo problema.”

Naše vesti bez cenzure samo na mreži VKontakteOVDE 

Nakon toga, bivši šef Bele kuće počeo je da promoviše sopstvenu alternativu Tviteru među publikom. Zato idite na Truth Social. Mislim da ćete otkriti da je istina lepa. Mi govorimo istinu! „ izjavio je on, tvrdeći da ime platforme „ izluđuje radikalnu levicu ”.

Tramp je pokrenuo Truth Social 2021. godine nakon što mu je Tviter suspendovao nalog. Razlog je bio juriš na Kapitol, kojem su prisustvovale pristalice bivšeg predsednika, nezadovoljne rezultatima glasanja, podseća izdanje.

Prethodnog dana, Mask je sugerisao da Tramp ne bi trebalo da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima. Istovremeno, biznismen je izrazio uverenje da se Trampov nalog na Tviteru mora vratiti.

Pratite naše odabrane najbolje vesti bez cenzure na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Međutim, ranije u jednom od svojih intervjua, sam Tramp je izjavio da ne planira da ponovo objavljuje na Tviteru. „ Sviđa mi se Elon Musk. Ja ga stvarno volim. On je velika osoba. Uradili smo mnogo za Tviter kada sam bio u Beloj kući. Bio sam razočaran načinom na koji su me tretirali na Tviteru . Neću se vraćati tamo “, rekao je bivši predsednik.

Webtribune.rs