Naslovnica ŽIVOT Čuveni recept profosera Mermerskog: 4 kašike dnevno protiv svih vrsta raka

Čuveni recept profosera Mermerskog: 4 kašike dnevno protiv svih vrsta raka

[adsenseyu3]

djz6t

[adsenseyu2]

Ovaj recept je namenjen lečenju celog tela. U pitanju je lek koji čisti krvne sudove, srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sistem za izlučivanje i uklanja patogenu mikrofloru iz sistema za varenje.

Ovaj lek poboljšava funkciju mozga i pamćenje, štiti od srčanog udara i potpuno oporavlja one koji su se već suočili sa pomenutim zdravstvenim problemima. Ovo je odličan lek koji pomaže kod upala u zglobovima i daje izuzetne rezultate u borbi protiv svih vrsta raka. Takođe, reguliše telesnu težinu.

Sastojci:

  • 520 grama proklijale pšenice
  • 15 svežih limunova
  • 12 glavica belog luka
  • 1 kilogram organskog meda
  • 520 grama svežih oraha

[adsenseyu4]

Priprema:

Priprema proklijale pšenice: Stavite 520g pšenice u preparenu, tj. sterilisanu staklenu teglu, prelijte vodom i ostavite da stoji. Najbolje je da tegla sa pšenicom odstoji preko noći. Nakon 10-12 sati procedite pšenicu koristeći komad gaze ili neke čiste tkanine, dobro operite pšenicu i ponovo je procedite kroz gazu.

Proceđenu pšenicu ostavite u tegli. Nakon 24 sata, dobićete proklijalu pšenicu, sa dužinom klice od oko 1-2mm.

prof_Mermerski-

Zajedno sameljite proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka.  Zatim sameljite 5 limunova sa korom i sve pomešajte u emajliranoj posudi. Iscedite sok iz preostalih limunova i dodajte ga smesi. Promešajte smesu jer treba da postane homogena. Dodajte med i sve ponovo promešajte koristeći drvenu kašiku.

[adsenseyu1]

Zatim smesu sipajte u tegle, a tegle stavite u frižider. Nakon tri dana, vaš lek je spreman za upotrebu.

Doziranje:

Potrebno je da uzimate 1-2 kašike ove smese 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre odlaska na spavanje. Uzimajte lek u navedenim dozama dok ne utrošite pripremljenu smesu. Primenjujte ovu terapiju jednom godišnje kao preventivu.

Ovaj recept garantuje dug i zdrav život, telu pruža svežinu i energiju, i to zahvaljujući tome što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Ovaj neverovatni lek poboljšava rad žlezda i svih unutrašnjih organa.

Webtribune.rs[adsenseyu5][adsenseyu5]