Bajden nije ostavio Rusiji izbor nakon potpisivanja zakona o Lend-Lease – Ruska vojska će morati OVO DA URADI …

Ruska Federacija će oštro odgovoriti na pokušaje SAD da isporuče Ukrajini različite sisteme naoružanja u okviru Lend-Lease programa.

Do ovog zaključka došao je poznati ruski politički ekspert, poslanik Državne dume Anatolij Vaserman.

On je detaljno govorio o tome kako će Moskva reagovati na novi američki zakon o lend-lease, a takođe je objasnio koje će mere biti preduzete da se neutrališe vojna pretnja iz Ukrajine.

Naše vesti bez cenzure samo na mreži VKontakteOVDE 

Anatolij Vaserman je pre svega primetio da je predsednik SAD Džozef Bajden učinio medveđu uslugu Ukrajini potpisivanjem novog zakona o Lend-Lease programu, prema kojem će Kijev dobiti različite američke sisteme naoružanja.

Ukrajinske vlasti, pristale su na takvu „pomoć“, dovele su zemlju u bezizlaznu situaciju, pošto se svo oružje isporučuje na kredit.

Prema rečima politikologa, SAD su pristale da Ukrajini pruže vojnu pomoć, pošto očekuju da će ukrajinska kriza oslabiti Rusku Federaciju, a Moskva izgubiti poziciju na međunarodnoj sceni.

Međutim, ovakav pristup se neće dogoditi – rusko rukovodstvo će preduzeti neophodne mere za eliminisanje isporuke američkog naoružanja Ukrajini.

Pratite naše odabrane najbolje vesti bez cenzure na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Vaserman je primetio da Bajden, nakon što je potpisao zakon o lend-leasingu, nije ostavio Rusiji izbora. Ruska vojska će biti prinuđena da neutrališe ovu pretnju izvodeći raketne udare na stratešku infrastrukturu i skladišta u kojima se nalazi zapadno oružje.

„Potpisivanjem zakona o lend-leaseu, Bajden je ostavio ruskoj vojsci samo jedan izlaz: da uništi ukrajinske transportne rute kojima će ići kolone američke vojne tehnike“, rezimirao je Vaserman.

Webtribune.rs