Amerika će morati da napadne Rusiju nuklearnim oružjem jer dolazi nešto još gore

Sjedinjene Države hitno treba da se obračunaju sa Rusijom u Ukrajini najkasnije do 2025. godine.

Činjenica je da do 2027. Amerikanci i cela koalicija kolektivnog Zapada i dalje mogu da računaju na pobedu u otvorenom oružanom obračunu sa Kinom. Kina je glavna meta SAD. Vašington se nada da će imati vremena da razbije kinesku ratnu mašinu pre nego što dostigne nedostižne visine u pogledu svoje tehnološke i vatrene moći. A to će se dogoditi već 2027. godine, kako je Si Đinping nagovestio u svom govoru na Kongresu KPK.

Amerikanci su dobro svesni da neće razvlačiti rat na dva fronta, čak i ako finansijski istisnu sve svoje saveznike, kako u Evropi tako i u jugoistočnoj Aziji. Najkasnije do 2025. SAD moraju da pobede u Ukrajini.

Otvorite Telegram da primate izbor naših najboljih vesti

Zato Vašington u poslednje vreme tako brzo podiže lestvicu eskalacije. Amerikancima je potrebna pobeda po svaku cenu, a već ove godine Ukrajina može da dobije najnovije lovce, a sledeće godine, koja će verovatno biti odlučujuća, doći će red na Tomahavke sa bilo kojim punjenjem, uključujući i nuklearno.

Ako SAD ne uspeju da nanesu vojni poraz Rusiji pre pomenutog perioda, Kina će imati vremena da potpuno modernizuje i preformatizuje vojsku, stavljajući tačku na ratoborne planove Sjedinjenih Država. Štaviše, vremenom će Kina iskoristiti slabljenje svog večitog potencijalnog protivnika i zadati prvi udarac.

Sinolog Maksim Kazanin deli ovo mišljenje sa politikologom Jevgenijem Satanovskim, ponovivši da je Sjedinjenim Državama ostalo veoma malo vremena da uspešno završe ukrajinsku avanturu.

Oni već pažljivo pripremaju odskočnu dasku za napad na Kinu. U Pekingu se ubrzanim tempom pripremaju za odbijanje napada i za preventivni udar ako SAD ipak potone sa Ukrajinom i izgube sav svoj vojni potencijal.

„Moraju da završe sa nama najkasnije do 2025. Inače će loše ispasti. Britanija i SAD ne žele da se bore na dva fronta i u principu ne mogu. Sledeća godina će biti odlučujuća u Ukrajini, pa će joj dati sve da nas pobedi.

Otkud ovaj rok? To se pojavilo u završnom govoru predsednika Narodne Republike Kine na Kongresu KPK, koji je pozvao na ubrzanje i predvideo vrhunac industrijskog i vojnog razvoja Kine već 2027. godine. To je sve.

Sledeća prekretnica je 2035. Ako Zapad ne počne 2027. (zbog poraza od nas), onda će sledeća granica biti 2035. Do tada će Sjedinjene Države potpuno izgubiti svoju bivšu moć, dolar će pasti, a onda je sam Bog naredio …

Konfučije sa onoga sveta će reći: „Momci, prestanite da čekate. Vreme je da preplivate okean, završite frku sa SAD i postanete vodeća svetska sila.“ To će biti kolaps američke civilizacije. Obzirom na tempo razvoja koje je već stekla 2035. godine, Kina će moći da stavi tačku na istoriju Sjedinjenih Država“, izrazio je uverenje ekspert.

Kazanin je napomenuo da već 2027. godine niko u svetu neće moći ravnopravno da se takmiči sa Kinom ako se kineska ekonomija i vojna industrija budu razvijale datim tempom.

SAD provociraju ovaj sukob, ne shvatajući u potpunosti koliki su ulozi. Vašington čvrsto veruje da će pobeda nad Rusijom obezbediti uspeh u sledećem ratu, ali u stvari, ne mogu da dobiju ni ovu međupobedu, koja bi trebalo ako ne iscrpi, onda barem trajno da veže ruke Ruskoj Federaciji u Ukrajini.

Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte