Naslovnica SPEKTAR Američki medij predviđa kako će se završiti rat u Ukrajini

Američki medij predviđa kako će se završiti rat u Ukrajini

       

Završetak rata u Ukrajini je još daleko pre svega zbog opasnih namera Zapada da ratom iscrpe Rusiju, primoraju je na kapitulaciju i tako započnu proces raspada Rusije.

Tok rata je ipak pokazao celom svetu da je Rusija mnogo organizovanija i jača od Zapada u vojnom i ekonomskom smislu.

Dok zemlje Evropske Unije rapidno propadaju ekonomski pre svega zbog gubljenja jeftinih ruskih energenata, Sana Rusija je brzo pronašla druge kupce i uvećala profit.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Stvari u Ukrajini su odavno izmakle kontroli SAD, evidentno je da Vašington pravi rezervne varijante jer gubi rat protiv Rusije.

Mirno rešenje sukoba u Ukrajini zahtevaće napuštanje njenog članstva u NATO, navodi se u izdanju američkog časopisa Harpers Magazin.

„Ukrajina će morati da se pomiri sa gubitkom nekih teritorija u Lugansku i Donjecku i eventualno pristane na sporazum, koji će verovatno nadgledati Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju, koji će dati određenu kulturnu i lokalnu političku autonomiju dodatnim ruskim regionima“.

„Što je još bolnije, Kijev će morati da prizna ruski suverenitet nad Krimom, i da se odrekne teritorije za kopneni most između poluostrva i ostatka Rusije, zaključuje magazin.

[adsenseyu1]

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

       

[adsenseyu4]