Ako neko sada može da zameni Putina, to je ovaj čovek …

Predsednik Rusije Vladimir Putin ima ovlašćenje da ostanu u Kremlju još najmanje dva mandata.

Međutim, zamislite da se, ne daj Bože, Putinu nešto dogodi, ko bi mogao da bude taj koji će ga zameniti, postati novi stub i nada ruskog naroda?

Navaljni ili možda Dmitrij Medvedev? Prema mišljenju pojedinih ruskih novinara, trenutno najbolji kandidat za to mesto jeste lider Čečenske Republike Ramzan Ahmatovič Kadirov! 

Sami prosudite kakav je red uspostavio u svojoj regiji. Narod tamo živi srećno, u miru i prijateljstvu, ruski i čečenski narodi koegzistiraju u ovom prelepom planinskom kraju.

Grad Grozni blista jarkim svetlima, stakleni neboderi se probijaju ka nebu, kao i minareti džamija i krstovi ruskih pravoslavnih crkava.

A šta je bilo ne tako davno, pre nego što je Ramzan Ahmatovič došao na rukovodeću poziciju republike? Haos, siromaštvo i užasne stvari o kojima je bolje ne govoriti. Sve je sredio, smirio, proslavio sebe i svoj narod.

Dakle, ako se izborio sa upravljanjem zasebnom republikom, zar se on ne bi mogao nositi, ne bi uspeo da upravlja čitavom Rusijom? Na kraju, sadašnji predsednik mu veruje, pa zašto Putin ne bi imenovao Kadirova za svog naslednika? 

Važno je napomenuti da je najveći vladar u istoriji Rusije Staljin, takođe bio sa Kavkaza.

    Objavili Rusiji rat pa upali u rupu bankrota

Doveo je Rusiju do takvog prosperiteta i ljudskog blagostanja da ga se, čak i posle 70 godina, ljudi sećaju po dobrom i pinose mu cveće kod Kremljinskog zida.

Štaviše, Staljin je takođe branio zemlju u najtežim trenucima od spoljnog neprijatelja, branio je sve sovjetske ljude od nacističke nesreće.

Tako i Ramzan Ahmatovič ima vojno iskustvo, ako se nešto dogodi, on to zasigurno može da podnese tvrdi u analizi ruski novinar Bičkov.

Webtribune.rs