Naslovnica ŽIVOT 7 hemikalija koje svaki dan pojedete a niste svesni da uzrokuju rak

7 hemikalija koje svaki dan pojedete a niste svesni da uzrokuju rak

rucak

Upoznajte ljude koji svakodnevno rade kao zombiji na skraćivanju svojih života, konzumirajući kroz svaki obrok sedam najgorih hemikalija kojih nisu ni svesni

Verujete li agencijama za zdravlje kada kažu da hrana ili lekovi ne sadrže toliku količinu hemikalija koja može izazvati rak?

Razgovarajmo sada o kumulativnom efektu tih hemikalija i svim “tragovima” tih kemikalija koje navodno nemaju loš efekat.

[adsenseyu1]

Pričajmo o kumulativnom efektu svega što jedete, pijete i unosite u svoje telo.

Vredi vrlo pažljivo razmotriti sve to. Započećemo sa najzahtevnijim od svih prehrambenih hemikalija na svetu danas.

# 1. Natrijum-benzoat

Natrijum-benzoat, hemijska formula NaC7H5O2, vrlo je popularan i toksičan konzervans hrane.

Ova natrijumova so benzojeve kiseline dobija se u osnovi mešanjem natrijum hidroksida i benzojeve kiseline.

Natrijum-benzoat izjeda proteinski sloj ljudskih moždanih ćelija, a zatim ih iscrpljuje kiseonikom, što dovodi do apoptoze (samoindukovane smrti). Zapamtite ovo: Natrijum-benzoat prigušuje hranjive čestice u telu na čelijskom nivou.

# 2. Nitriti, nitrati i MSG

Volite slanu hranu? Šta je sa super-slanom hranom, poput brze hrane, konzervisanih supa, hot-dogova, slanine, mesnih delikatesa i kobasica?

Možda konzumirate vrstu soli koja može da ubije dive svinje za manje od nekoliko sati. Vi jedete genocidni pesticid u koji se zaklinje prehrambena industrija.

# 3. Natrijum- fluorid

Ovaj spoj je i u hrani i u vodi – šta mislite da farmeri prskaju na konvencionalne useve? Ne, ovaj spoj ne pomaže u jačanju zuba niti u sprečavanju karijesa. I vas su uverili u to?

# 4. Genetski modifikovani organizmi

Većina ljudi uopšte ne zna šta GMO zapravo znači. Oni misle da je nauka uvek napredna i da stvara izume koji nas sve spašavaju od bolesti, gladi i raka.

Ali to je upravo suprotno kada su u pitanju kompanija Merck, Monsanto i ostali. Oni su poput zlikovaca u Betmenu, sede za stolovima pokušavajući da otkrju nove načine na koje njihovi naučnici mogu da zaraze, uliju i ubrizgaju destruktivne gene i hemikalije u lekove i hranu.

[adsenseyu4]

# 5. Ulje kanole

Da, čak i organsko, sirovo, je loše. Sve to koagulira u vašem telu i postaje jedna vrsta lepka. Gore od glutena.

Gluten začepljuje vaš probavni trakt, ali kanola začepljuje vaše arterije, što dovodi do povećanja telesne težine, gubitka pamćenja, demencije i raka. Izbegavajte ulje kanole kao kugu.

# 6. Izbeljivač

Ukoliko biste sada popili čašu punu izbeljivača, verovatno biste umrli, ukoliko vas hitna pomoć ne spasi na vreme. Ali vi ne znate da još uvek jedete izbeljivač, u malim dozama, uz svaki zalogaj belog hleba, bele testenine, belog brašna i belog šećera. Ups.

Izbeljivač se takođe koristi u konvencionalnom mesu, uključujući ribu, a zatim se ukus kasnije dodaje u hranu sa nitritima, MSG-om i drugim kancerogenim aditivima i konzervansima.

# 7. Aspartam

Jeste li znali da je stres glavni uzrok raka? Aspartam uzrokuje anksioznost kod većine potrošača, ali lekari krive genetiku, stres u školi, stres kod kuće, stres na poslu.

Da, to je zato što aspartam deluje na centralni nervni sistem. Aspartam je u laboratoriji stvorila farmaceutska kompanija koja takođe upravlja najsmrtonosnijim fabrikama za proizvodnju hemijskih pesticida na svetu.

(novi-svjetski-poredak.com)

[adsenseyu5]
[adsenseyu6]
[adsenseyu5]