Naslovnica ŽIVOT 5 znakova da vas je prevarila prošlu noć

5 znakova da vas je prevarila prošlu noć

[adsenseyu3]

Kako prepoznati da je i ona vodila akciju prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), raščupanu kosu ili šljivu na vratu? Evo odgovora

devojka

[adsenseyu2]

Muškarce je relativno lako prepoznati čim su imali seks. Hodaju pola metra iznad zemlje, zvižde i pozdravljaju ljude koje inače izbegavaju u širokom luku.

Ako i niste sami provalili, velika je verovatnoća da će vam se i sam pohvaliti, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio devojku koja mu se sviđa.

Međutim, kako stvari stoje sa ženama? Kako prepoznati da je i ona vodila akciju prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), raščupanu kosu ili šljivu na vratu? Evo odgovora.

Više vas privlači
Što ima više seksualnih aktivnosti u životu, njeno telo će lučiti više feromona, hemijskih glasnika kojima je cilj da privuku suprotan pol. Zapravo, ako stojite pored nje i osetite vaš motor kako se pali, velika je verovatnoća da je imala seks prošlu noć.

[adsenseyu4]

Srećnija je
Istraživanje na 15 hiljada ljudi pokazalo je da su oni koji imaju seks dva ili tri puta nedeljno, 55 odsto srećniji od onih koji su u periodu suše. Zato posmatrajte te znakove, pogotovo ako je srećnija nego inače.

[adsenseyu6]

Zgodnija je i mršavija nego inače
Naučnici su dokazali da je ljudsko telo daleko zdravije kad praktikuje seks. Mišići se razgibaju, krvotok procirkuliše, što je uvek dobro. Ako vam se čini zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi kurs za vežbanje, znajte šta je u pitanju.

Naspavana je
Žene nakon orgazma luče za 30 odsto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Duboki san = dobar san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, možda je nakon seksa odlično spavala.

Manje je zahtevna
U ovom slučaju uključuje se hormon oksitocin, koji će je učiniti zadovoljnijom, te neće biti toliko razdražljiva. Ovaj znak ćete verovatno najlakše prepoznati.

(Pravda.rs,macho.hr)

[adsenseyu1]