ZNACI SU OČIGLEDNI, APOKALIPSA POČINJE 11. APRILA: Evo šta će se sve dogoditi posle tog datuma …

gffgdsghli4456dsnmskl

Kraj sveta će početi 11. aprila ove godine, kažu hrišćanski prognozeri koji veruju da su znaci apokalipse očigledni u poslednjih nekoliko meseci.

Serijski prognozer Dejvid Mid, koji je ranije tvrdio da će sedmogodišnji kraj sveta početi 23. septembra 2017. godine, kaže da je datum početka apokalipse  11. april.

Mid počinje članak na „Planet X News“ sa: “Antihristova pesma počinje, sve je gotovo“.

Mid daje spisak razloga zašto veruje veruje da će to biti datum kraja sveta, dodajući i da će to biti godina kada se Antihrist konačno otkriva da je uvod u apokalipsu.

Teoretičar zavere kaže da je „Veliko američko pomračenje“ koje se dogodilo 21. avgusta prošle godine bilo “predznak sedmogodišnjeg perioda iskušenja“.

Mid je dodao da je pomračenje sunca počelo u Oregonu, 33. državi, a završilo se u Južnoj Karolini, koja je na 33. paraleli – krug širine koji je 33 stepeni severno od ekvatorijalne ravni.

Mid je rekao: “Poslednje pomračenje ove prirode je bilo pre 99 godina (33×3)“.

Broj tri je značajan u biblijskim terminima, jer predstavlja Sveto Trojstvo. Trideset tri godine je imao Isus kada je umro.

On nastavlja sa tim da su “ludi ljudi“ Ujedinjenih nacija 21. decembra proglasili da Jerusalim nije glavni grad Izraela.

42 dana nakon toga je usledio krvavi crveni plavi supermesec.

Nakon toga, Mid kaže: “Ron Riz, dugogodišnji biblijski naučnik kaže da Iskušenje počinje tačno ili oko 11. aprila 2018. godine“.

Mid kaže da će Antihrist izaći iz senke posle ovog datuma- “Ja mislim da znam ko je to, ali nema šanse da objavim tu informaciju“.

Rekao je da će Severna Koreja započeti Treći svetski rat kasnije ove godine, i da će se pojaviti Planeta X – mitska planeta koja se navodno kreće prema našem Sunčevom sistemu, i koja će izbaciti Zemlju iz svoje ose i prouzrokovati razaranja.

Mid je rekao: “Na pola puta kroz Iskušenje, Antihrist će se proglasiti u obnovljenom hebrejskom hramu u Jerusalimu. Postoji velika nevolja od momenta pa nadalje. Sve eskalira stotinu puta jače“.

Vreme Antihrista je kratko (pune 3,5 godine), ali on za to veme izaziva haos na Zemlji. On stvara nuklearne ratove i kao rezultat toga nastaju glad i pomor.“

Webtribune.rs