Naslovnica U FOKUSU Vučić spreman na izbore, najavljuju ih za septembar

Vučić spreman na izbore, najavljuju ih za septembar

Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara, poručio je Aleksandar Vučić na sednici vrha Srpske napredne stranke, saznaju „Novosti“.

Vanredni izbori u Srbiji mogli bi da budu održani već u septembru, saznaje „Blic“ nezvanično u vrhu SNS-a.

„Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara“, naglasio je Aleksandar Vučić.

Kako Novosti prenose, nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, a Vučić je rekao da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao – narod.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

„Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima“, preneli su Novostima izvori iz SNS-a Vučićeve reči.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je „dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa“.

(RTS)