Vanzemaljska rasa stvorila je Mesec nakon što je civilizacija na Marsu uništena

nlo

Drevna vanzemaljska civilizacija na Marsu stvorila je Mesec nakon što je njihova planeta uništena u velikoj katastrofi, tvrdi nova teorija.

Vekovima se ljudi pitaju o civilizaciji koja je nekada živela na Marsu, a sada je jedna osoba postavila teoriju.

Na Reditu se pojavila nova teorija koja tvrdi da su Marsovci bili primorani da napuste svoju planetu kada se dogodila katastrofa. Kao rezultat toga, vanzemaljci su stvorili naš Mesec kao novu bazu, kako bi spasili populaciju što je više moguće.

„Mesec nije samo veštačka struktura. Mislim da je Mars bio dom inteligentnog života i da su se suočili sa katastrofalnim planetarnim događajem, a naš Mesec je stvoren da spasi što je više moguće njihove populacije.

„Marsovci su ga stvorili kao Ark u veoma, veoma dalekoj prošlosti.

„Pogledajte površinu Marsa – očigledno se desilo nešto katastrofalno.“

Učesnici na Reditu nisu prve osobe koje sugerišu da je drevna marsovska civilizacija uništena.

Dr Džon Brandenburg, fizičar plazme koji radi kao konsultant u Morningstar Applied Phyics LLC, veruje da postoje dokazi o nuklearnom ratu na planeti, koji je u krajnjoj liniji doveo do nestanka tamošnje civilizacije.

On je u svojoj knjizi „Smrt na Marsu“ napisao da nuklearni izotopi pronađeni na Crvenoj planeti „liče na one iz hidrogenskih bombi na Zemlji“ i „Marsovska civilizacija je očigledno nestala zbog katastrofe, nepoznatog porekla, koja je zahvatila čitavu planetu „.

Prema dr Brandenburgu, Zemlja bi mogla da pretrpi sličnu sudbinu ako ne naučimo ništa iz znakova kraja Marsa.

On je napisao: “Otkriće mrtve civilizacije na Marsu, čiji je kraj očito bio katastrofalan iz nepoznatih uzroka, pomaže nam da uvidimo da kosmos može biti opasno mesto i zahteva snažan odgovor ljudske rase, kako bi se smanjila verovatnoću da ćemo nestati na isti način. „

Webtribune.rs