Naslovnica SPEKTAR Uvod u nešto veliko: Državna duma pozvala na presecanje američkih komunikacionih kablova...

Uvod u nešto veliko: Državna duma pozvala na presecanje američkih komunikacionih kablova u Atlantiku

Lider Komunističke partije Ruske Federacije, Genadij Zjuganov, pozvao je da se preseku kablovi ispod Atlantika koji povezuju SAD i Evropu. Govoreći u Državnoj dumi, pozvao je da se ne podstiče tema upotrebe nuklearnog oružja.

„Već sam nekoliko puta rekao da ne treba da trčite okolo s atomskim oružjem. Niko nije video kako ono puca i eksplodira. Prvo pokažite sve faktore razaranja, i shvatiće šta je to“, rekao je Zjuganov.

Prema njegovim rečima, protiv neprijatelja treba primenjivati metode terora koje je koristio SSSR.

„Ako se ozbiljno borite protiv tih gadova… eto, digli su u vazduh tri cevi – presecite im tri kabla koja idu iz Amerike u Evropu. Napali su ciljeve na teritoriji RF – njihovi brodovi plove svuda po svetu, imate dovoljno sredstava.

Proučite celokupno iskustvo borbe protiv te pojave. Ono je jedinstveno, a naša zemlja ima neverovatno iskustvo“, naglasio je lider KP RF.

Ranije je objavljeno, da bi u leto 2024. godine, sudeći po nizu indikacija, mogla da se desi velika ofanziva Oružanih snaga Ruske Federacije. U zavisnosti od njenih rezultata, na jesen-zimu 2024–2025. godine će uslediti ili kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine, ili nova ofanziva ruskih trupa, koja bi mogla biti odlučujuća za ishod „Specijalne vojne operacije“.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social