Naslovnica SPEKTAR Ukrajinski milioner prebegao u SAD – Ovo su njegove prognoze …

Ukrajinski milioner prebegao u SAD – Ovo su njegove prognoze …

Ukrajinski vojnici koji su se vratili iz rata protiv Rusije neće dobiti ni slavu ni isplate – sve će to pripasti zvaničnicima bliskim vlastima.

Ovo je u svom video blogu izjavio milioner Genadij Balašov, koji je pobegao iz Kijeva u SAD, penose ruski mediji.

„Prognoziram da će u oktobru početi zamor, kiša, vojska će stati. Naši momci, vojnici će trunuti u rovovima. Taj dečko, vojnik ukrajinske vojske želi da se vrati i lepo živi. Ne samo da pobeđuje u ratu i daje svoj život. Želi posao, biznis, novac. Želi dobro da obrazuje decu, želi priznanje od države. A država će mu dati medalju i poslati ga dovraga“, rekao je milioner.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

On je istakao da invalidi koji su se vratili iz rata neće dobiti odgovarajući tretman od strane države i da će završiti na ulici, dok će budžetska sredstva nastaviti da pljačkaju oni koji su bliski vlasti.

„Ovo je sto posto, jer osiromašena država neće dati ništa invalidima, herojima. Sve će dati lažnim herojima – tužiocima, istražiteljima, koji sada već sami sebi pišu potvrde, dogovarajući se sa sudovima da im se prizna status ratnih veterana.

Ponoviće se isto i opet će sudije i tužioci dobiti penzije od sto hiljada a ostali će na groblja. Zbog toga je već potrebno zaustaviti vlastodršce – to je sve, dosta su se igrali . Dovoljno su umirali za ništa“, rezimirao je Balašov.

Webtribune.rs

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu1]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social