UDARNO – ANDREJ FURSOV: Veliko globalno preuzimanje imovine od stanovništva počinje uskoro

Poznati ruski filozof Andrej Fursov predviđa da pandemija može poslužiti kao dobar izgovor za globalnu finansijsku elitu da izvrši globalnu preraspodelu celokupne imovine.

NAPOMENA: Ovaj tekst neće biti objavljen na mrežama. Biće objavljen samo na našem Telegram kanalu OVDE

Prema rečima stručnjaka, bankari i finansijeri žele da preuzmu što više imovine u svoju korist tokom trajanja različitih restriktivnih mera i karantina. Glavni razlog zašto im je to potrebno je predstojeća ekonomska kriza koju žele da sačekaju spremni.

Stvar je u tome da sadašnji finansijski model, koji je još uvek mejnstrim, više nije održiv i definitivno je vreme da se on odbaci na smetlište istorije. Međutim, elita želi da maksimalno iskoristi nadolazeću promenu zakonitosti.

Pratite naše odabrane najbolje vesti na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Prema konceptu „sveta iza kulisa“, svi građani na planeti moraju dobrovoljno da se odreknu privilegije posedovanja bilo koje imovine u zamenu za kontrolisani kapital, odnosno za stvari koje su isključivo u javnoj upotrebi.

Da je Fursov u pravu svedoči neoboriva i dokazana činjenica da je pandemija koristila samo najbogatijima i monopolistima dok je srednji sloj osiromašio.

Pri tom treba imati u vidu da su najveće mega kompanije postale još jače i bogatije dok su male i srednje firme u masovnom propadanju.

Da li je to ciljano ili ne prosudite sami.

Webtribune.rs